Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:17 | May 28, 2014

Todays look – Fades like a photograph

Idag har jag både varit galen på min hud, starstruck och jävligt glad.
Vaknade upp mitt i natten av att jag höll på att klia sönder mitt ansikte. Jag skulle litat på min kvinnliga intuition när igår och intalat mig själv att den där ansiktsmasken från Kerstin Florian inte var bra för mitt känsliga fejs (den är säkert svinbra för dig som inte är känslig). Men jag litade på hudterapeutpen på sturebadet och lät henne lägga masken på mig eftersom hon sade att den var bra för känslig hy med tendenser till eksem.
När jag kollade mig i spegeln i morse var jag heeelt knottrig och röd i halva ansiktet och på hela halsen. lite som när jag hade eksem som värst. BLÄÄ
Mördade ansiktet med kortison för att åka på inspelning och senare eventet med rituals.

Såhär har jag sett ut idag.

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
MAC Eyeshadow quad maleficent
MAC eyeshadow Uninterrupted
MUS Eyepencil black
MUS Cake eyeliner black
NARS long wear eye pencil Rue Bonaparte
House of lashes Noir fairy lashes cut in pieces

Läppar/lips
MAC Lipstick Creme d’nude

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
NARS Blush Boys don’t cry


13 kommentarer13 kommentarer om “Todays look – Fades like a photograph”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men shit vad du är snygg! Som alltid 😉

  Reply
 • Var har du köpt din hatt??

  Reply
 • H&M 🙂

  Reply
 • Vem blev du starstrucked på då? Nyfiken… 😉

  Reply
 • Det avslöjar jag inte än 🙂

  Reply
 • Det var trevligt att träffa dig idag! 🙂 Salongen jag berättade om var GE hair couture.
  Killen som fixade din logga till programmet Make up My show säger hej dessutom, en vän till mig.

  Reply
 • In today's world, businesses big or small are finding more and more challenges when itt comes to traditional marketing strategies.
  Comparing text markting to customary forms of marketing is kind of like contrasting a shot of liquor to a glass of brewski.

  Millions of churches, non-profits and for-profit entities are establishing followings through social
  media.

  Reply
 • vad använder du för foundation?

  Reply
 • Var försiktig med kombinationen kortison och sol bara! Kan bli riktigt hemska brännskador 🙁

  Reply
 • Hej Linda! På dina "Todays Look" skriver du alltid ut vilka produkter du använder, jag undrar dock vad du använder för bas? Och vilken foundation kan du rekommendera som verkligen håller hela dagen, i ca 12 timmar?

  Reply
 • Nu är det typ 3-4 gången jag läser om någon som fått en allergisk reaktion eller liknande av just Kerstin Florians produkter. Kommer därför aldrig att köpa dem eller låta en terapeut på ett spa/en salong använda dem på mig. Scary shit! / Anna

  Reply
 • Tråkigt att Kerstin Florians inte fungerade på dig. Jag har själv väldigt känslig hy med massa eksem och på mig funkar Kerstin Florians produkter jätte bra! Jag hoppas verkligen inte att folk blir skrämda för att använda de produkterna då de är super bra! men de innehåller kamomill som kanske du är allergisk mot? och då är det ju kört helt enkelt 😛

  Reply
 • Hur fixar du allt smink när du är känslig? Jag får massor med bubblor av silicon tillexempel så kan knappt använda några produkter alls. Har också superkänslig hy. Har du några tips? Kan du skriva ett inlägg med dina rutiner för att hålla huden fin?

  Reply