Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:45 | June 2, 2014

Svartlackat med nitar

Idag åkte naglarna på igen, (hos Frida såklart) Det är sååå mycket roligare att måla långa naglar som inte går av så fort man petar på nåt.

det är också skönt att få skämma bort sig själv när man själv skämmer bort andra hela tiden. Man glömmer liksom bort sig själv.
Frida skällde dock på mig för att mina nagelband såg förjävliga ut.. Vilket de också gjorde, riktigt illa var det denna gången. haha

/Did my nails today. Black with studs 🙂


12 kommentarer12 kommentarer om “Svartlackat med nitar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fräckt! Påminner mig om en sadel konstigt nog, men på ett snyggt sätt.

  Reply
 • Älskar svarta naglar, så snyggt!

  Reply
 • Okej hade inte tänkt kommentera för har hela tiden tänkt att "det kommer väl fixa sig snart" men din blogg ser JÄTTE konstig ut på min dator?? Jag använder MacBook Air och Safari men bilderna är typ… hoptryckta (??) haha men bara på sidorna så de blir liksom avlånga och konstiga. Även texten. Det har varit så i kanske 2 veckor nu.. Tänkte att du kanske inte ens visste om det? Alla andra bloggar fungerar perfekt och som vanligt så det är inte min dator det är fel på 🙂

  Men inläggen blir bra när jag klickar på "kommentarer" till exempel för då läser jag bara ETT inlägg och då går allt tillbaka till "normalläge" men jag vill ju kunna bläddra ner och läsa de andra inläggen i samma veva men det går inteeeee så kan inte du kolla upp det?

  Jag går btw in på stureplan.se/bloggar/linda…..

  Reply
 • hej! Det blir så om du går in på den adressen. Går du in på Lindahallberg.se eller .com så är det som det ska 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Vill bara börja med att säga att du är såååå duktig och att de är min dröm att en dag få bli sminkad utav dig! Jag har länge letat efter ett contourkit men Anastasias är som sagt alltid slut… men jag har hittat detta vet du om de är bra eller om de bara är ngt billigt dåligt märke? http://www.smashit.se/handla/6-color-contour-powder-palette-206.html#.U4y5-BbvAzU Tack för din hjälp!! Kram

  Reply
 • Hej Linda! Jag hade blivit jätteglad om du svarade på den här frågan. Det är så att min mammas kompis hade gjort fransförlängning, men när hon var och badade (klorvatten) och sedan bastade så lossnade dem! Var det fel på fransarna då, eller är det ungefär vad de ska tåla? Är lite orolig nämligen eftersom jag hade velat köra en förlängning innan jag åker utomlands.

  Och en sak till: Du gjorde ju dina fransar utomlands, jag funderar på att eventuellt göra det när jag åker om 2 veckor, är det något särskilt man bör titta efter? Är det lätt att det är t.ex. allergiframkallande lim och liknande eller var det bara att köra på för din del?

  Reply
 • Vet av egen erfarenhet och sedan yrkeserfarenheten att de kan lossna superlätt av värmen i bastun.

  Reply
 • Snyggt!!

  Reply
 • So beautiful & cool at the same time!

  Reply
 • "Vet av egen erfarenhet och sedan yrkeserfarenheten att de kan lossna superlätt av värmen i bastun."

  Gäller det bara i bastuvärme eller även om man är mycket i solen?

  Reply
 • Gäller enbart i bastuvärme. Har ingen kund som har tappat sina fransar när de varit utomlands eller i solen.

  Reply
 • Vrål snyggt och coolt 🙂

  Reply