Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:40 | June 4, 2014

Pixiwoo + Bangerbeauty = Sant

Pratade ju igår om att jag skulle göra nåt jag var nervös över..
Och ni flesta har säkert redan sett på instagram vad jag pysslade med igår.
Jag fick nämligen äran att hänga med, och spela in lite film tillsammans med Youtube-gurusarna Nic och Sam från Pixiwoo!
Vilka jävla proffs alltså! Jag kände mig sååå liten bredvid dom. Dels att jag var starstruck, fortfarande ovan framför kameran och dessutom göra det på engelska! Men så otroligt coolt att få göra något sånt här med två utav sina förebilder. Det är helt galet. jag kan inte fatta att det är sant.. Jag ska också bli sådär bra framför kameran en vacker dag!
Tjejerna var såklart lika urgulliga som man trodde 🙂
Jag postar såklart videos så fort de kommer upp

/Was shooting with no less than the awesome makeup gurus Pixiwoo yesterday!
They are such PROS!, and so nice! Oh my god.. I felt so small besides them, one day, I will be that confident infront of the camera as well! 🙂


16 kommentarer16 kommentarer om “Pixiwoo + Bangerbeauty = Sant”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, vad kul! Ska bli spännande att se! 🙂

  Reply
 • my 3 favorite make up artists on one picture – I love it! <3

  Reply
 • Hej! Jag undrar bara var du köpt din "sminkställning/de genom skinliga lådorna som du har ditt smink i? Himla praktiskt och snyggt!!

  Reply
 • Jag har för mig att hon har köpt dem på ÅHLENS.

  Reply
 • GRYMT! Vilken underbar trio!!

  Reply
 • Aaaaaah vilken värld-krock! Svårt att fatta att du sitter bredvid dom hahaha! Men dom är ju fantastiska, precis som du. Längtar efter videon! 🙂

  Reply
 • Jäklar vad kul!! Ska bli inspirerande att se 🙂

  Reply
 • Vad roligt 😀

  Reply
 • Om ni gillar bloggar som denna så får ni gärna kika in på min blogg. Linda är en av mina absolut största förebilder och jag gillar skönhetsbloggar så mycket att jag skaffat mig egen. Så letar ni fler bloggar att följa, kolla gärna in min. Kram! 🙂

  Reply
 • Åhh gud så kul, älskar deras videos! Inte lite avis på dig att du har fått träffa dem!

  Reply
 • Fan vad roligt!! Grattis!! Ser så mkt fram emot att se resultatet!! 😀 kram /Michelle

  Reply
 • This is beyond amazing! You're definitely not small next to them, you're just as good and on top!!! Congrats!

  Reply
 • Oh my! Vad roooligt att du har fått träffa dessa fantastiskt duktiga och snygga systrar! Har sett många av deras videos och blir såå inspirerad. Btw, du är också jättedutkig 😉

  Reply
 • Hej Linda!
  Först måste jag säga att det är en otroligt inspirerande blogg du har! Har följt dig minst ett år :).
  Sedan vill jag bara veta vart du fått tag på linnet du har på bilderna?! Jag har ett liknande, från Monki, men det gick sönder för någon vecka sedan och letar frebilt efter en ersättare! Maila mig gärna och berätta!
  Kram Jenni

  Reply
 • Jag är helt förvirrad alltså. Jag gick in på youtube och kollade på några videos med pixiwoo och jag trodde jag hamnat fel på något sätt. Du är ju ljuuuusår före dem, du är så mycket bättre!! Tror du får nog sträcka på dig lite mer och inse hur duktig du är, det går inte att jämföra andra sminkbloggar eller youtube-kanaler med dig, alla andra framstår ju bara dom amatörer. Kan du länka några videos där de gör bra sminkningar kanske? Som sagt, jag kan ju inte ha hittat rätt om du säger att de är dina förebilder 😀

  Reply
 • Jag håller helt med gjorde samma ska och jag trodde det var ett skämt först. Du har mycket profssigare upplägg. Du är jätteduktig i mina ögon.

  Kram Anna

  Reply