Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | June 4, 2014

Todays look – That red line

Tjohooo!

Nu sitter jag på tåget påväg till Blekinge, Sölvesborg närmare bestämt.. Jag ska såklart till Sweden rock i år igen 🙂
Dock ska jag jobba som press i år så jag ska fota lite festivalsmink och stil! Ska bli såå kul!
Så haffa mig om jag har en kamera runt halsen

I denna mejk har jag använt/I’ve used
Make up forever Aqua liner 10
Oriflame the one lash resistance mascara
Anastasia Brow pen Universal brow shade (Dots)

Läppar/lips
NYX lipliner pencil Never
MUS Eyepencil Taupe

Kinder/cheeks
NARS Blush Goulue (Guy Bourdin palette)
Anastasia Contour kit


18 kommentarer18 kommentarer om “Todays look – That red line”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När ska du berätta vad du gjorde som du bara kunnat drömma om??

  Reply
 • Det kommer senare idag 🙂

  Reply
 • Hur har du gjort prickarna? Med mall eller bara duttat dit dom? Såå cool sminkning!

  Reply
 • Jag har målat dit dem 🙂 och tack!

  Reply
 • Very special! How do you draw the dots? Freestyle or with a template?

  Reply
 • Glöm inte att tågen inte går t Sölvesborg pga strejk. Ta festivalebussen från Bromölla t Sölvesborg. Kram Sarah

  Reply
 • Jag vet det :-/ tur festivalbussarna går som de ska! Annars hade det blivit totalkaos!

  Reply
 • Synd att det bara är några få band som man vill se där.. Mycket skit! :/ Annars hade jag gärna åkt! Men känns onödigt att åka 125 mil (bor i Umeå) bara för att vara full och inte få lyssna på bra musik, haha! Men hoppas du får det roligt! 😀

  Reply
 • Jag har faktiskt två av mina favoritband (Skillet och Alter Bridge) som spelar så det är så värt för mig 🙂 sen så får jag ju komma till min hemstad och träffa vänner och familj, vilket betyder ännu mer 🙂

  Reply
 • Grymt cool sminkning som vanligt 😀

  Reply
 • Hej! Fantastisk sminkning som alltid! En fråga (som du säkert fått förut…) HUR får du din eyeliner så perfekt snygg? Freestyle eller använder du nått "hjälpmedel", jag vet att vissa måttar med en bit papper till exempel! En eyeline tutorial skulle vara guld.

  Reply
 • Hej! och tack 🙂
  Jag bara kör, och blir det snett eller oskarpt så rättar jag till det med concealer efteråt (om jag inte lagt ögonskugga innan såklart, då blir det svårare) Övning ger färdighet!

  Reply
 • Hej! Gud va kul att du ska till sweden rock igen. Jag sa faktiskt till en vän idag att jag skulle kolla om du hade skrivit nåt om de på din blogg och vad glad jag blev. 🙂 Jag ska dit denna helgen för jag (familjen egentligen) har sommarstuga där. Skulle vara så kul att träffa dig så hoppas verkligen att jag ser/hittar dig. 🙂

  Reply
 • älskar eyelinern!

  Reply
 • Hej, jag ska strax börja gymnasiet och vevar mellan att gå stylist eller frisör. Det jag vill jobba med i framtiden är samma som du, både smink och hår! Är väldigt osäker på vad jag bör välja? Skulle bli jätte glad om du svara på detta då jag har stor ångest över vad jag borde gå. Det negativa med om jag väljer stylist är att jag måste flytta från min hemstad. Men vad tycker du? Som sagt väldigt tacksam för svar! Kram

  Reply
 • Vilka "punkter" går du efter när du gör denna eyeliner? Det ser inte ut som om du följer den nedre vattenlinjen. Tacksam för svar!

  Reply
 • Var inte så länge sedan hon svarade att hon följer undre vattenlinjens _vinkel_.

  Reply
 • http://www.buzzfeed.com/jessicamisener/sparrow-face-is-the-new-duck-face

  Reply