Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | June 5, 2014

Sweden rock festival – I’m home

Sweden rock festival är faktiskt en av de få platser jag känner mig riktigt hemma på. Alla dessa urhärliga människor, udda stilar, konstiga hår, outfits och hattar. Jag ÄLSKAR det, jag får såå mycket inspiration här.
Lyckades springa in i en instagramföljare från Kentucky (bara det är ju sjukt) igår vars kille är trummis i bandet Black Stone Cherry, som på något vis ska fixa backstagepass till mig så jag kan hänga med dem och plåta deras konsert imorgon om allt går som det ska, HUR FETT?? gaah!

Försov mig igår och hann faktiskt inte sminka mig hemma, så fick göra en tågsminkning på riktigt! haha

Här är lite bilder från igår. I’ll keep you posted 🙂

/I really feel like home at Sweden rock festival. Awesome people and individual styles. I get solo much inspiration from here!
Tomorrow I will probably shoot the band Black stone cherry if everything goes well. Gonna be awesome!


5 kommentarer5 kommentarer om “Sweden rock festival – I’m home”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ooh black stone cherry är ett av mina favvoband! så häftigt!!
  min bror och pappa är där nu och jobbar hehe 😉

  Reply
 • vart kommer dina skor ifrån som du har på sista bilden. Sååå snygga!

  Reply
 • Åh vad härligt! Njuuuuut 😀

  Reply
 • Oh my, John Fred Young. Varit Black stone cherry fan sedan 2008, helt otroligt att jag missar dom och Swedenrock. Hoppas deras konsert är superbra!!

  Reply
 • Men shit vad coolt!! Dem är ju görbra!! 😀

  Reply