Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:46 | June 7, 2014

Sweden rock – Fredag

Började med att se Skillet igår och wow! Så underbart, hade gåshud genom hela konserten typ 🙂

Nu ska jag snart till festivalen igen och se en volleybollturnering, och avsluta med att se Volbeat ikväll.. om jag håller mig vaken så länge dvs.. igår åkte jag hem svintidigt, typ vid 21, höll på att somna där jag satt.. vilken kärring man är 😛 haha


6 kommentarer6 kommentarer om “Sweden rock – Fredag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förlåt, Linda, nu är jag jättegnällig, men kalla inte dig själv för "kärring". Du är en fantastisk kvinnlig förebild som når otroliga mängder unga tjejer, försök att inte spä på bilden av att det kvinnliga könet är det svagare könet – du om någon bevisar det ju dagligen!

  Reply
 • Mia! Lägg ner att överanalysera allt.

  Reply
 • Okej Mia. På vilket sätt är det att spä på bilden att kvinnan är det svagare könet genom att kalla sig själv för en "käring". Jag är inte hundra men är ändå ganska säker på "käring" inte är ett negativt laddat ord i den meningen att det belyser en negativ kvinnosyn. För att gå i ditt spår ska jag överanalysera din kommentar nu. Genom att säga att "käring" är ett sådant ord istället för ett ord för en äldre dam (samt med griniga aspekter etc. Inte relevant med andra ord) så är det du som späder på en negativ kvinnobild då det är att framföra en äldre dam som svag. Nu hör du själv hur överdrivet det låter! Men men. Ha en bra dag iallafall! 🙂

  Reply
 • Ser nu att min mobil rättar kärring till käring, var vänlig att bortse från det

  Reply
 • Så avundsjuk! Verkar hur härligt som helst 😀

  Reply
 • Såg Skillet när de var förband till Nickelback i Scandinavium i höstas, och det var första gången som förbandet var bättre än huvudbandet! Hade så gärna varit där, fått se Skillet och Within Temptation igen och Volbeat…

  Reply