Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:01 | June 8, 2014

Pappa rekommenderar: Larsson & Lange Paste

Köpte en hårprodukt i julas till min käre far i julklapp som han varmt kan varmt rekommendera till er grabbar där ute som använder paste till håret. Han gillade den så mycket att han köpte en ny nu precis faktiskt, och vad jag kan minnas så har min pappa använt samma hårgelé i säkert 10 år. Så 1-0 till mig 🙂
Pasten är är lätt och luftig, och ger en matt känsla. Formar du håret, så ligger det kvar där (iallafall på pappas korta hår)
Har man långt hår kan man krama i den för att få till en lite bohemisk känsla och för att framhäva sina lockar. Kan fönas in med en diffuser.
Produkten verkar vara slutsåld och även utgången på sidor som eleven och nelly? men jag vet inte riktigt hur det står till där..
Den finns iallafall kvar på Larsson & Langes hemsida HÄR för er som är nyfikna 🙂

/Bought this hair paste from Larsson & Lange for my dad last christmas. He have been using the same hair gel for like ten years I guess.. So this is a big deal! 🙂 haha. He would really recommend it to others!
This paste gives a matte, lightweight finish.


4 kommentarer4 kommentarer om “Pappa rekommenderar: Larsson & Lange Paste”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Linda! Älskar din blogg och tycker att du är helt galet inspirerande. 🙂 Har dock letat svar på en fråga jag har, men inte kunnat hitta.. så skriver här och hoppas att du har tid att svara! När man lägger eyeliner på övre fransraden får jag alltid ett glapp där det är ljust, alltså det syns att det är ett ljus glapp mellan eyelinern och den inre raden. Hur kommer man åt den ytan? Eller brukar man låta det vara så? Kram från en eyelinernybörjare

  Reply
 • Jag har också detta problem ibland och på mig fungerar det att lägga en svart eyeliner i övre vattenlinjen också 🙂 Jag får en markant och snygg linje. Jag är ju ingen expert men fungerar på mig så du kan ju prova!? 🙂

  Reply
 • Precis som eve skriver. Googla på tightlining annars, finns massa tutorials på detta 🙂

  Reply
 • helt underbar make! sjuuuukt snygg !!!!

  http://bettinaw.blogspot.fi/

  Reply