Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:58 | June 8, 2014

Video: What’s in my makeup bag?

Haha.. så kul att det ser ut som sååå mycket grejer jag har med mig. :P’

Men vill man vara flawless en hel kväll utav dansande så räcker det inte med ett läppstift för att få bort glansen i pannan.
Kollar du på en smartphone? Klicka HÄR för att komma till videon

/Haha.. looks like I have soo many things in my bag.. 😛 But if you wanna look flawless when you’re dancing the whole night you need more than a lipstick. 😛

Watching with a smartphone? Click HERE to get to the video


7 kommentarer7 kommentarer om “Video: What’s in my makeup bag?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag brukar alltid ta med mina "Nästan slut" produkter haha. Min mamma lärde mig att jag inte skulle ta med något ut som jag inte är beredd på att bli av med, väldigt smart 🙂 Orkar dock sällan fixa mig när jag är ute ..är förhoppningsvis mörkt i lokalerna ändå 😉

  Reply
 • Bra tips av sellwins att bara ta med sånt kan bli av med 🙂 Jag brukar spara reseförpackningar och testers att ha med, typ mascaror och parfymer. Samma med penslar, kör på de sämre jag har om jag ska ta med dem ut.

  Reply
 • Låter mest att du behöver skaffa en bättre deo 🙂 vill inte ha en stor väska med mig ute på krogen, en kajalpenna och en lipgloss räcker. Om man blir lite svettig i ansiktet duger vanligt dasspapper för att suga upp det blanka istället för blottingpaper, läppglans går fort och är snyggt. Personligen tillbringar jag natten på dansgolvet än framför spegeln 🙂

  Reply
 • Håller bara med om en sak du skrev – dasspapper som blottingpapers! Om det känns äckligt med krogtoans rullar kan man ju ta med sig några ark hemifrån. Minns när en makeupartist skulle visa dessa fantastiska blottingpapers och jag bara tänkte "det där sög ju knappt upp något fett?", testade med toapapper och det är myyycket effektivare!

  Reply
 • Hej Linda!
  Vilken make up och hårstylist utbildning tog du? Vad heter den & rekommenderar du den? Bland alla dessa utbildningar som man kan ta & betala för vilken/vilka rekommenderar du & tycker är seriösast?
  Börjar bli väldigt sugen på att ta en utbildning! Dock ver jag att det är stenhård konkurrens om jobben. Tycker du att de är värt det?
  Tack på förhand!
  Ha en fin dag! 🙂

  Reply
 • Vart förvarar du din sminkpensel och dina tops? Om man bara lägger ner det i väskan så kan det ju komma massa smuts på, känns inte så hygieniskt.. Har alltid det problemet när jag ska ut, försöker typ vira in det i lite papper men det är ju meninglöst, ligger ändå löst i väskan senare haha 😛 Tips? 🙂

  Reply
 • Små ziplockpåsar/vanliga små plastpåsar, i ett eget fack i väskan/necessären, i en (ren såklart) plåtask/pennfodral/litet tygfodral, typ sådant en får med när en köper penslar ibland – är mina förslag iallafall 🙂 (Älskar detta ämne Linda 😀 – det är ju inte så svårt att få till en bra sminkning hemma med alla saker, där en får plats i lugn o ro och kan välja ljuskälla – utan det svåra är ju på resa, när en går ut, åkandes tåg/bil, när en snabbt ska fixa en kvällsmake av en dagmake)

  Reply