Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | June 9, 2014

Todays look – So I thought

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Youngblood lunar dust Twilight
A no name palette that I found back at my parents
MUS Cake eyeliner black
MAC Eyeshadow Uninterrupted
MAC Eyeshadow quad Maleficent
MUS Eyepencil black
Oriflame The one Lash resistance mascara

Läppar/lips
MAC Lipstick Creme’d nude
MAC lip glass bright side

Kinder/cheeks
Youngblood lunar dust Twilight
Anastasia contour kit
NARS Blush Boys don’t cry


17 kommentarer17 kommentarer om “Todays look – So I thought”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Otroligt vackert!

  Reply
 • Hej Linda! Asgrym blogg men tänkte på en sak, när du skriver namnet på ögonskuggan, vilket för övrigt är asbra, kan du inte då skriva inom Parentes vilken färg det är också, så slipper man söka på alla olika namn för att hitta en skugga. Kram!

  Reply
 • Sista ordet i meningen är färgens namn…?

  Reply
 • Halloj Linda! Tänkte bara kolla om inte du kunde lista de bästa sakerna att ha i sitt sminkförråd. Alltså det mest "basic", inte massa olika ögonskuggor i galna färger. Men jaa du förstår nog vad jag menar. Superbra blogg förövrigt, kram!

  Reply
 • SNÄLLA kan du inte göra en tutorial på denna, världens bästa Linda? Det var så galet snyggt! Kram 🙂

  Reply
 • Tutorial på den!!

  Reply
 • Sjukt snyggt! Lila är definitivt min favoritfärg på ögonskuggor 😀

  Reply
 • Hej Linda! ÄÄÄlskar din blogg!! Måste bara fråga dig vilken storlek du har på din piercing är det 1,0 mm?, min känns större men jag hittar inte smycken i mindre storlekar 🙂 vart hittar du dina piercingsmycken? Super tacksam för svar! 🙂

  Reply
 • strunt det var ju till det här inlägget jag menade att kommentera 😀
  sjuuuukt snygg make. Helt otroligt fin !!!!!

  http://bettinaw.blogspot.fi/

  Reply
 • Är det säkert att du inte photoshopar dina bilder?! För seriöst, din hy är ju PERFEKT. Inte en enda pormask eller någonting! :O

  Reply
 • Kan du inte göra en tutorial på denna? Galet snyggt! 🙂

  Reply
 • Tutorial på denna tack! Sjuktsnyggt!!! 😀

  Reply
 • Fantastiskt snyggt!

  Reply
 • Gud vad vacker du är Linda! Tutorial på denna? 🙂

  Reply
 • Wow, vad fint!!
  http://emmasspeciella.blogg.se

  Reply
 • UOWWWW…… JUST IT!!!!

  Reply
 • Hej! Hittade din blogg för några månader sedan och den är otroligt inspirerande! Jag har nu en fråga angående eyeliner. Jag blev sugen på en cake eyeliner med en sån där supertunn pensel som du visade i eyelinerfilmen. Jag hittade en liknande ekologisk pensel på lyko och även en ekologisk eyeliner som dock verkar vara i pulverform, den heter "Everyday minerals eyeliner smokey". Hur skulle den vara i jämförelse med cake eyeliner? Jag blev sugen på ekomärket då jag annars bara handlar på body shop och när jag sökte på cake eyeliner på lyko hittade jag bara en som var mörkgrå, och då blev jag osäker på om den är "för ljus". Kan du hjälpa mig i djungeln? :o) Mvh /Emma

  Reply