Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | June 11, 2014

Milk

Har ni spanat in min nya look för Make up store? Milk heter den och domineras utav rosa och blått.
vad tycker ni om looken?


5 kommentarer5 kommentarer om “Milk”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Coolt! Kul med starka färger!!

  Reply
 • Blev så glad när jag såg att det var du som skapat looken! Är helt såld på både looken och kollektionen, TACK hehe ~

  Reply
 • Hej! Gud va kul! Jag pluggar just nu till makeup artist och en dag fick jag som uppgift att kopiera en makeup, så jag satte mig och letade efter en utmaning och så hittade jag den här bilden i en tidning, jag gjorde en kopia på denna sminkning och jag lyckades sätta MVG på den.

  Reply
 • Hej! måste få fråga vart halsbandet kommer i från??

  Reply
 • Jag har ingen aning, det tillhörde outfiten som kom till looken

  Reply