Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:14 | June 15, 2014

Todays look – Summerburst day 2

Jäklar vad kul vi hade igår! Tusen tack till ALLA som gjort Summerburst fantastiskt roligt!
Först käkade jag och Jakob brakmiddag hemma hos mig, sen begav vi oss till Kåken för att möta upp alla andra, för att sedan åka vidare till Summerburst! Vi dansade hela kvällen och jag fick åka helikopter! så himla häftigt 🙂

Jag har använt/I’ve used
MUS Eyepencil black
House of lashes Noir fairy (cut in pieces)
Oriflame the one lash resistance mascara

Läppar/lips
Uslu airlines lipstick JOM

Kinder/Cheeks
MUS Blush Cherry blossom
Anastasia contour kit
Youngblood lunar dust Twilight


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look – Summerburst day 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda.. Jag vill så gärna ha Real techniques Contour brush.. men hittar den ingenstans som singelborste.. går det enbart att köpa den i större pack så som Core Collection paketet ? Vart har du köpt dina och har du köpt dom isär?

  SÅ Tacksam för svar!

  Reply
 • Hej Linda. ÄLSKAR DINA SMINKNINGAR! jag undrar vilken Foundation du har använt, jag kör med mac men är sugen på att testa något annat märke, eller om du har något bra tips på en mineral Foundation??

  SÅ HIMLA TACKSAM FÖR SVAR!!

  Reply
 • Vilken fin hårkrans! Vart kan man hitta den? 🙂

  Reply
 • OBS!!! Till er som undrar var man kan få tag på fina blomsterkransar så vill jag tipsa om en tjej på tradera som gör jättefina sådana (har själv handlat av henne)! Sök bara på "blomsterkrans" på tradera så kommer hennes annonser upp. Hon gör även specialdesignade kransar om man tar kontakt med henne och beskriver hur man vill att de ska se ut! 🙂
  Ser att de annonserna på kransar hon har uppe just nu går ut ikväll – Så gå in och kika innan de försvinner!

  Reply
 • I år skulle man kanske göra nån blomsterkrans av papper eller så till barnen, så man kan spara den till nästa år och spara tid! Det har man ju inte så gott om runt midsommar och det tar sin lilla tid att göra kransar till tre barn ;P

  Reply
 • Snälla Tutorial på denna!

  Reply