Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | June 16, 2014

Nagelpyssel

Nagelpysslade lite igår!
Silverlacket från OPI är helt galet täckande! Efter ett lager kände jag att.. nää, jag behöver inte måla mer, men gjorde det iallfall. Klockrent silverlack!


6 kommentarer6 kommentarer om “Nagelpyssel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad heter lacket från OPI? Verkligen supersnyggt!

  Reply
 • En liten hint – det står faktiskt i inlägget.

  Reply
 • Jättefin färgkombo 🙂

  Reply
 • Fräscht! Tycker annars inte om silver men det här var en fin variant!

  Reply
 • Hej Linda!

  Har en fråga ang lösnaglar/förlängning.
  Jag har haft tidigare akryl förläggning och då jag inte vågar ta bort färgen det m

  Reply
 • Är det opi lack som ger bäst täckning oavsett färg? Jag har alltid problem med att jag behöver måla flera gånger och det tar sååå lång tid för nagellack att torka. Kan ta över en timme. Så behöver hitta ett märke med bra täckning och som gärna torkar snabbt!

  Reply