Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | June 17, 2014

Linda gillar: Next day hair

På Bangerhead-eventet så fick jag håret fixat av en av frisörerna innan vi åkte till summerburst.
Och hon använde denna produkt på mig!
Loreal wild stylers Next day hair är lite som ett torrschampoo fast en “light-variant” så man skitar inte ner håret på samma sätt, det blir inte strävt, utan ger det bara en matt och lite rufsig look. JAG ÄLSKAR! precis en hårprodukt i min smak. Kommer absolut att missbruka den här en lång tid framöver.

På bilderna är mitt hår lockat och tuperat, men på undre bilden har jag sprayat i Next day hair för att få bort den “glammiga” känslan.

Next day hair ligger på ca. 150:-

/Have you tried Next day hair from Loreal Wild Stylers? Wow..
You can say It’s a light dry shampoo..  the hair gets that next day messy feeling. I just love it!


8 kommentarer8 kommentarer om “Linda gillar: Next day hair”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser inte riktigt poängen med denna produkt och heller inte så stor skillnad på före och efter- bilderna.

  Reply
 • För oss med fint och platt hår är denna Guds gåva!
  Det är mycket känslan i håret också och att det är mycket lättare att styla om det är lite mattare än om det är helt nytvättat 🙂

  Reply
 • Jag gillar också Loreals Wild Stylers. Tycker den ger en härlig känsla i håret utan att bli för mycket. Nu har ju jag mycket kortare hår än dig men den funkar riktigt bra vid styling med diffuser då man är ute efter den rufsiga looken.

  Reply
 • Hur gör du dina fina lockar?

  Reply
 • Okej, då förstår jag bättre. Jag har tjockt, torrt hår så mitt hår är aldrig lent och glatt.

  Reply
 • Hahah, ÄLSKAR att det här känns som den mest onödiga produkten i VÄRLDSHISTORIEN att lägga 150 pix på, att få skitigare hår, bara för att man inte vill vänta till NÄSTA DAG 😀

  Reply
 • Your hair is beautiful 🙂

  Reply
 • Jag har länge efterfrågat en sådan produkt eftersom jag har långt och platt hår och inte vill tvätta det varje dag. Var kan jag hitta produkten? Vilka ställen säljer? Har kollat bla KICKS och Åhléns men ingen av dem sålde. Tack Linda för alla fina och andvändbara tips du ger här på din blogg 🙂

  Reply