Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:40 | June 19, 2014

Silver-Molly

En utav två makeuper på Molly idag 🙂 Vanligtvis brukar jag lägga mer neutrala färger på Molly, men idag fick jag gå loss med silver och grått, visst passar det henne sååå bra?


10 kommentarer10 kommentarer om “Silver-Molly”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Får nog säga att jag inte håller med dig om det. Tycker Molly brukar stråla, men den här sminkningen såg hon nästan lite "sjuk" eller hängig ut i 😮 tror det är att det är samma skugga under ögat som jag "stör" mig på. Läpparna var dock ursnygga, mycket fin färg!

  Glad midsommar! 🙂

  Reply
 • håller med, hade själv föredragit lite varmare färger 🙂

  Reply
 • Hon ser 10 år äldre ut..

  Reply
 • The makeup is flawless 🙂

  Reply
 • Måste säga tvärtom där faktiskt!

  Reply
 • Nä, detta var verkligen inte snyggt. Molly brukar ha jättevackra ögon, men inte på denna bild. Hon ser blek och vanlig ut.

  Reply
 • Älskar läpparna och basen är som vanligt flawless, men säger som ovanstående att hon faktiskt ser åldrad/sjuk på grund av den stora mängden grå ögonskugga under ögat och i ögonvrån. Men hon är såklart vacker ändå, precis som du är otroligt duktig på det du gör!

  Reply
 • Nej fy vad hon såg grå och hängig ut här, fina Molly. Det sminket gjorde henne inte alls rättvis!

  Reply
 • Färgen på läppstiftet var riktigt snyggt ihop med håret!

  Reply
 • Nej det här var ingen favorit:/ alldeles för kalla färger på ögonen för att göra sig snyggt. Hade själv valt att lägga till en några nyanser mörkare skugga För att få till mer kontrast och djup. Annars hade jag kört på varmare färger eller en sotning i svart.. Tjejen ser äldre ut och nästan lite sjuk ut.. Bättre kan du:)

  Reply