Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | June 19, 2014

Todays look – Vainglorious

Denna mejk gjorde jag igår vid halv fem på morgonen, innan inspelningen. Jäklar vilken dag! har aldrig gjort så många looks på mig själv på en och samma dag.
Detta var den första looken. (brillorna är gamla och köpta på Cubus tror jag..)

Jag har använt/I’ve used
NYX lipliner pencil Never
MAC Eyeshadow Vainglorious (from the disney collection)
MAC Eyeshadow quad Maleficent
Oriflame the one lash resistance mascara

Läppar/lips
MAC lipglass bright side

Kinder/cheeks
MUS Blush Cherry Blossom
Anastasia Contour kit


4 kommentarer4 kommentarer om “Todays look – Vainglorious”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur har du sån perfekt hy?!!
  Jag har problem med acne och gamla ärr , använder mig av excuviance och har behandlingar då och då.
  Jag lyckas aldrig täcka över på ett bra sätt och har jag make up stores cover all sticks…

  Reply
 • Hej Linda! Med tanke på att du gör så många olika looker varje dag undrar jag vilket märke av sminkborttagning du använder? Det bör ju rimligtvis vara både milt och effektivt, eftersom dina ögonlock inte blir helt irrriterade 🙂 Jag använder Bioderma Sensibio H2O som är toppen, men det finns inte att köpa i Sverige (vad jag vet) så ett tips från ett proffs mottages tacksamt 🙂
  Med vänlig hälsning, Trevlig midsommar!!

  Reply
 • Jäklar Linda, nu har du överträffat dig själv! Grymt snygg make up, bäst hittills tror jag! 😉

  Reply
 • Your eyebrows are perfect 🙂

  Reply