Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:40 | June 21, 2014

Frågor & svar – Del 2

Klicka HÄR för att komma till videon


12 kommentarer12 kommentarer om “Frågor & svar – Del 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul med en Q&A. Var har du köpt din fina hatt?
  Ha en bra kväll

  Reply
 • Gud, hva har du gjort med håret ditt på dette klippet? Det ser superfint ut! 🙂

  Reply
 • Såå roligt att du tar dig tid att svara på våra frågor! ♥

  Reply
 • Jag brukar få streck under och över överlocken av concealer som hamnar i vecken. Har provat lumene ögonprimer i olika mängder men det funkar inte. Jag brukar använda puder också. Vad ska jag göra?

  Reply
 • Jag undrar vad man kan använda för att få concealern under ögonen att hålla bättre? Ibland tycker inte jag att det räcker med puder ovanpå för att det ska hålla särskilt länge, men samtidigt är det ju inte bra alls att använda ansiktsprimer under ögonen vad jag förstått. Då får man sådana där vita prickar?

  Reply
 • Hej Linda. Jag förstår att du får många kommentarer dagligen men jag hoppas att denna inte försvinner i mängden och att du har tid att svara..
  Jag har under senaste åren slutat använda foundation, jag vet inte riktigt varför. Men nu när jag velat börja igen så har jag märkt att huden blir väldigt kakig och ser väldigt torr och nästan flagnar när jag har någon sminkrodukt. Jag använder just nu en BB creame men skulle vilja skaffa en foundation som jag kan använda när jag vill täcka och jämna ut huden mer..
  Men hur vet jag vad jag har för hudtyp och vilken foundation som passar mig? Jag har försökt googla på detta men tycker att det är så svårt att veta. Jag har rätt mycket röda toner i min hy, speciellt på kinderna. Jag får ofta finnar och porer på hakan. Tycker inte att huden är speciellt torr förutom när jag som sagt har på en sminkprodukt, då blir jag väldigt torr i speciellt panna och kring näsan.

  Kan man gå till t.ex Make up store och få hjälp med att hitta en bra foundation trots att man inte är 100% på sin hudtyp?

  Reply
 • var är din hatt ifrån?

  Reply
 • ÄLSKAR din hårfärg!

  Reply
 • Jag skulle vilja få tips på hur man får ett läppstift att sitta bra hela dagen/kvällen. Svara gärna på det till nästa videoblogg!

  Reply
 • Jag undrar hur du gick till väga när du töjde dina öron?

  Reply
 • Skulle vara roligt om du kunde göra en video om dina piercingar! Hur ont det gjorde, hur mycket det kostade osv. 🙂

  Reply
 • Hej!! Kan inte du tipsa om hur man hittar den perfekta nude läppstiftet? Jag har rosa underton och tycker att alla jag ha provat är för bruna/orangea för min hudton :/

  Reply