Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | June 26, 2014

“Tandborstpenseln” är min nya favorit

Jag var först skeptisk till MAC:s “tandborstpenslar” (som jag kallar dom) aka Masterclass brushes. För de ser ju faktiskt ut som just tandborstar.
När man jobbat med vanliga penslar länge så är det svårt att helt plötsligt börja med penslar som ser helt annorlunda ut.
När jag testat dem ett tag så kom jag fram till att jag fått en ny favorit: Oval  6!
WOW vilken pensel! Den är helt perfekt till att lägga primer med, blanda ihop färger för contouring, och lägga foundation med. Den är supermjuk och jobbar in basen heeelt perfekt i huden. Den känns nästan som en svamp tack vare de täta och mjuka fibrerna.
Jag är helt kär i den.
Ligger på 440kr och finns endast i butik

/Have you tried MAC Masterclass brushes?  at first I called them “Toothbrush brushes”.. And actually I still do 🙂
I really love oval 6! perfect for blending colors together, foundation and contouring. Gives a photoshop-finish.
Wow.. just wow


7 kommentarer7 kommentarer om ““Tandborstpenseln” är min nya favorit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • kan du göra en video när du visar när du använder tandborst penslarna? 🙂

  Reply
 • Vilka butiker finns dessa i? Åhléns city? NK?

  Reply
 • Vilken rolig borste! Den ser faktiskt jättehärlig ut! 🙂

  Reply
 • ja gör en video på olika sätt hur du använder dem 🙂

  Reply
 • Hejsan! Jag vill gå en sminkutBildning och undrar vilken skola du rekommenderar? Jag tog studenten precis och vill utbilda mig till sminkös, svar skulle uppskattas:)

  Reply
 • They're so weird but cool, I think I'd use it to clean my face with a little massaging, I haven't seen them live though, they look so soft X

  Reply
 • Hej Linda! Jag undrade om inte du kunde göra en liten guide på vilka sorters sminkborstar som är de viktigaste och vilka du använder mest? Vore så himla roligt och lärorikt!! Typ vilken sorts borste du helst använder till foundation/shading/highlight osv.:) tack för en superbra blogg! Kram

  Reply