Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | June 27, 2014

Video nr.2 Inside pixiwoos make up bags

Smartphone? Klicka HÄR för att komma till videon

/Smartphone? Click HERE to get to the video


5 kommentarer5 kommentarer om “Video nr.2 Inside pixiwoos make up bags”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste bara säga att du har väldigt fin engelska! Och ni är så vackra, alla tre 🙂

  Reply
 • Tjaa! Jag undrar om du har provat sminkmärket Palina? Var på sminkkurs där då jag även blev sminkad, blev sjuukt nöjd så funderar på att börja köpa deras produkter. Men vore kul att höra från dig vad du tycker om du provat det? 🙂

  Reply
 • Jag har lite grejer från Palina och gillar dem jättemykcet 🙂

  Reply
 • Älskar Pixiwoo! Gillar ju dig också, annars hade jag inte varit här. Men tycker inslaget var lite stelt. Förstår såklart att engelska inte är ditt modersmål och att du kanske var nervös men hade väldigt höga förhoppningar så föll det lite platt. Tycker inte du var dålig men bara hade kunnat vara bättre 🙂 men det är ju en övningssak. De har ju hållit på så himla länge, du kommer snart dit också! Kram

  Reply
 • Jag blev besviken på mig själv. men gjorde så gott jag kunde, jag är människa jag också, var sååå nervös (de har varit idoler i många år, det var som att träffa beyonce liksom)
  Plus att jag aldrig pratat engelska i en video förut.. vilket blev just lite stelt, men det kommer 🙂

  Reply