Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:27 | June 29, 2014

Nagellacksremover med Hallondoft

Ganska najs att rengöra naglarna utan att stinka nagellacksremover efteråt.
Denna har en visserligen syntetisk, men ganska trevlig doft av hallon.

Kostar dessutom bara runt 35:- Antingen på Urbanoutfitters.com eller i butik

/It’s pretty nice to remove the nail polish with a sweet (yet synthetic) raspberry scent 🙂
Get it HERE for  only $1.99 (Before $6.00)


5 kommentarer5 kommentarer om “Nagellacksremover med Hallondoft”

  Kanske borde prova den, tycker removers kan lukta så himla starkt 🙂

  Reply

  Jag brukar köpa på flera ICA Stormarknader små askar med nagellacksremover-pads som doftar blåbär, citron eller hallon. Jag tror jag betalar 10:- , de luktar gott och de är jättebra!! Lite oljiga men det är bara bra, mina naglar brukar spricka av vanlig remover… 🙂

  Reply

  Jag kan inte med removerlukt, så jag tipsar om Depends gröna som åtminstone luktar mycket mindre och är miljövänlig, Åhléns har också en variant i liten flaska. Depend ska ju ha släppt en doftfri remover också, men jag har inte testat den än!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här