Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:16 | June 29, 2014

Todays look – Outline

Testade att bara lägga en kajal och sudda i yttre ögonvrån och sätta lite fransar. lade lite lite guld längs frontlinjen också för en liten effekt.

Jag har använt/I’ve used
MUS eyepencil black
Oriflame The one lash resistance mascara
Too faced eyeshadow George & Weezie
MAC Chromographic pencil Nc15/NW20 (inside the waterline)
House of lashes Nior fairy Cut in pieces

Läppar/lips
MAC Lipstick creme d’nude
Apolosophy lip gloss Golden Pearl

Kinder/cheeks
NARS Blush Orgasm
Anastasia contour kit

Löslugg/Bangs
Rapunzel of Sweden


11 kommentarer11 kommentarer om “Todays look – Outline”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Vill börja med att säga att jag fullkomligt älskar din blogg! Du är en stor inspiration och du har ökat mitt smink och skönhetsintresse jätte mycket!
  Till min fr

  Reply
 • Hej! Vill börja med att säga att jag fullkomligt älskar din blogg! Du är en stor inspiration och du har ökat mitt smink och skönhetsintresse jätte mycket!
  Till min fråga, jag skulle vilja ha tips om en eller flera bra concealers. Jag har idag Make up stores "tre-i-en" men upplever den lite för kakig och torr. Jag skulle vilja ha en flytande eller mer krämig ist.
  Tips? 🙂 gärna prisvärd, inte över 300 kr gärna.
  Tack på förhand!!
  Med vänlig hälsning, Sofie

  Reply
 • Jag använder macs concealers som funkar jättebra för mig, jag använder det mest till att highlighta ansiktet och då använder jag pro longwear concealer. En mer täckande är studio finish concealer som jag hört ska vara bra, båda ligger på 180 kr 🙂

  Reply
 • Alltså du skulle ju säkert kunna ha vilken frisyr som helst!

  Reply
 • Enkel och fräcsh make up.Så nice !!!Vill bara fråga var du köper lösögonfransen .? Den e så fin på dig!
  Kram lara

  Reply
 • Hej Linda!
  Har en fråga som jag tänk på länge och hoppas på att du kanske har ett bra svar på. Det är så här att jag har använt lösfransar nästan varje dag nu i några år men känner att jag skulle vilja sluta, men mitt problem är att jag typ inte några fransar kvar. Har varit utan fransar i nästan 1,5 månad nu men ser ingen skillnad och måste fortfarande använda lösfransar vid vissa tillfällen då jag känner att utan fransarna eller med mina egna så blir inte sminket runt ögonen bra, det ser ut som något fattas. Har du något tips på hur jag kan göra för att få tillbaka långa och fina fransar igen?

  Reply
 • Så himla snyggt! Enkelt & fint. Kan inte du höra en beskrivning på denna? Tycker det är så svårt att få till. & skulle inte du kunna tipsa om olika penslar (läs: budget vs lyx) som du rekommenderar?

  Reply
 • Så enkelt och så snyggt! Tack för inspirationen.

  Reply
 • guuud vad snygg du är i lugg!!!

  Reply
 • Men shit vad snyggt! Enkelt och ja, helt enkelt apsnyggt! 😀

  Du är så sjukt duktig!
  Började läsa din blogg för många år sen nu, men innan dess kunde jag inte ens lägga ögonskugga.. Nu ska jag sminka brud till bröllop i augusti! 😀 Så tusen tusen tack för all inspiration och tips genom åren, du är BÄST! 🙂

  Kram

  Reply
 • Det är helt sjukt hur du kan passa i alla frisyrer, hårfärger, sminkningar, ögonfärger etc. Du ser ju galet snygg ut oavsett hur du styler dig! Blir så jäkla inspirerad av dig <3

  Reply