Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:25 | July 1, 2014

Anastasias Contour kit inne igen!

Som bekant så har Anastasias Contour kit varit slut världen över länge nu.. MEN

Bangerhead har nu ett begränsat antal contour kits från Anastasia inne igen (ca. 100 st kvar)! för 599:- styck

Så passa på, för de kommer ta slut typ direkt! Jag beställde hem ett på momangen eftersom jag fick totalpanik efter ett nytt (mitt är helpaj efter att ha tappat det i golvet :()

Klicka på bilden eller HÄR för att komma till sajten!
Och nej. detta är ingen reklam, vill bara vara snäll och tipsa er om att min favorit ÄNTLIGEN finns inne igen 🙂

Nedan: Tutorial med Anastasias Contour kit


16 kommentarer16 kommentarer om “Anastasias Contour kit inne igen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du rekommendera borste/borstar som fungerar bra tillsammans med Anastasia Contour Kit? Vill först och främst veta vilka borstar som fungerar bra till kinder, panna, haka -alltså lite större borstar.

  Tack!

  Reply
 • Tack så mycket för tipset Linda!
  Har nu köpt kitet från Bangerhead och kan knappt vänta tills jag får hem det! 🙂

  Reply
 • Beställt! Tack så jättemycket för tipset, du är grym

  Reply
 • Hej!

  Jag beställde min direkt från den amerikanska hemsidan när jag fick veta att de var åter i lager för att jag visste när de skulle vara åter i lager här i Sverige. Man kan göra så, med då gäller det att man har is i magen. Jag slapp betala moms och deklarationsavgiften. Tullen brukar inte lägga så mycket fokus på små paket. Jag och syrran, som beställde tillsammans med mig, betalade 98 $ sammanlagt. Alltså ca 340 kr för kitet och frakten till Sverige. Och så var paketet ovanligt snabbt här i Sverige. Bara en vecka fick jag vänta.

  Reply
 • Det e aldrig tull om paketet e under 1300 lr 1500 kr =)

  Reply
 • Till Elisabeth, jo det är tull om man kommer över så lite som 200 kronor. Gå in på tullverkets avgiftsguide så får du se 🙂

  Reply
 • Det är ingen tullavgift på kosmetika, men har man otur, så får man betala 25% moms och en deklarationsavgift på ca 100kr. Men håller man beställningen under 40$ inklusive frakt, så kan man slippa betala det. Tullverket brukar slinka förbi små paket med låg värde. Jag beställde två pennor och två borstar från Anastasia tidigare och slapp betala till Tullverket. För några månader sedan beställde jag några prover från Garden of wisdom (hudvård) och slapp betala extra också. Tyvärr uppmärksammade tullen ett paket från ett företag där jag beställde mixing medium och en massa annat för att pressa mina egna skuggor. Det är min och mångas erfarenhet. Rekommenderar jag gärna att göra om man har is i magen 🙂

  Reply
 • Från vilken sida beställde du din Anastasia contour kit? 🙂

  Reply
 • Jag beställde den från http://www.anastasia.net/Contour-Kit.html och frakten ligger på 18 $. Jag beställde tillsammans med min syster, så vi delade på frakten.

  Reply
 • Hej igen Sandra! Slapp du tull då? Skrev det paketet som en "gift" ? Tacksam för svar!

  Reply
 • It looks amazing and I loved the video 🙂

  Reply
 • Du skrev att ditt förra kit var helt trasigt efter att ha tappat det i golvet.. Jag är lätt världens klantigaste och har tappat sönder så galet mycket smink.. Men du som MUA måste väl veta att det går att fixa dom? Eller kastar du bara bort dom när dom gått sönder?
  Isopropylalkohol is the shit annars! Finns en video på youtube som en svensk tjej gjort som visar exakt hur man gör https://www.youtube.com/watch?v=8NEG3YHrVkk å isopropylalkohol går att köpa på apoteket.
  Det går ju även att använda för att re-potta smink ^^

  Reply
 • Kanonbra tips!
  Nu lär du inte få något svar från Linda som vanligt, och i synnerhet inte eftersom hon inte betalar för sitt smink. Men vi andra dödliga är verkligen tacksamma för sådana här tips!

  Reply
 • Dessa kom preciiiis in i en ny sändning på cultbeauty.co.uk! De kostar £45 och de har fri frakt över £60 och garanterat ingen tull då de skickar från England! Skynda fynda! 😀

  Reply
 • Finns att köpa "Anastasia contour kit" på Nelly och Eleven.se för 595kr. 🙂 Länkar nedan.
  http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sk%C3%B6nhet/makeup/anastasia-2784/contour-kit-221069-130/
  http://eleven.se/anastasia-contour-kit-28431.html

  Reply
 • Hej Linda,

  jag undrar hur det fungerar med contouring ifall man är smal och avlång i ansiktet. mina kindben sticker ut och jag tänkte ifall det blir bara för mycket ifall man gör contouring? Jag tycker det blir så fint med contouring.
  Jag skulle även fråga dig om smink som är flytande istället puderform för denna metod?

  Reply