Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | July 2, 2014

Mitt andra jobb, varför jag inte svarar på kommentarer

Ovan ser ni några av de jobb jag gjort, både nytt och lite gammalt.

Jag är skitdålig på att svara på kommentarer, vilket jag är medveten om. Varför är jag då det?
Det beror på att jag helt enkelt inte hinner. Jag lägger ner helt otroligt mycket tid på min blogg för att NI ska få det allra bästa JAG kan ge er, och dessutom jobbar jag också med det roligaste jag vet, bloggen är alltså inte det enda jag gör: Utan jag frilansar också som hår och makeupartist när jag inte bloggar.
Dessa två jobb i kombination gör att jag ibland inte sover mer än tre timmar per dygn och jag klagar sällan. Men jag blir så ledsen när jag blir anklagad i tredje person för att “Linda svarar ändå aldrig ändå.. osv osv”
Självklart kan ni inte veta hur jag har det, för det är inget jag nämner här i bloggen, eftersom jag valt att inte vara privat. Men jag tänkte det vore bra med lite förståelse kring detta. Varför jag inte alltid svarar osv. Dessutom finns väldigt många av svaren redan i bloggen, det är bara att klicka på “Om bloggen” längst upp vid min header, och skriva in sökord, så hittar ni säkert 🙂
Just nu försöker jag prioritera att sova, och umgås med mina vänner och Linus på den tiden jag har kvar av dygnet, vilket ofta inte är många timmar.
Kom ihåg, jag är människa och har också bara 24 timmar på ett dygn.

Ta hand om er fina ni <3

/I’m so bad at responding to comments, and I’m aware of that.. but why?
That’s because I simply don’t have time. I spend sooo much time on my blog to make sure YOU guys get the best. Beside the blog I work as a freelance hair & makeup artist as well, so, the blog is not the only thing I do.
Sometimes I don’t sleep more than three hours a night and I don’t complain about it. But I get so sad when I get accused in third person in the comment field that “Linda never answers her comments… etc etc”
Obviously, you don’t know how I feel, and how much I work.. ’cause I never mention that in my blog.
But I thought it would be good with a little understanding about this. Why I don’t always respond on comments.
Many of the answers are already on my blog, just click on “Om bloggen” at the top of my header, and type keywords in the “Sök-box”.
Right now, on my free time, I try to sleep, hang out with my friends and Linus as much as I can. I’m human too, remember that 🙂

Take care dolls <3


24 kommentarer24 kommentarer om “Mitt andra jobb, varför jag inte svarar på kommentarer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I follow your blog from an year (I think), but I almost never commented.
  But I think, that everything you do, shines through your posts and I “see” that you're a very very busy woman.
  But you are able to post every day a different make up look and for me, this is amazing and a great source of inspiration.
  😉 Don’t worry if you can not answer, you're just human: D
  (sorry for bad english = P)

  Reply
 • Jag tycker inte att du behöver förklara dig öht. Den kända avundsjukan som gör att folk skriver negativt. Din blogg är fantastisk och det märks att du lägger ner en massa tid och engagemang. Keep up the good work 🙂

  Reply
 • Vad är det för idioter som tror att du har begåvats med fler timmar på dygnet? Har själv sett att många o vanliga frågor återkommer om, o om, o om igen så jag förstår att du inte kan svara samma saker vareviga dag! Folk får fan ta o lära sig hur man använder en sökmotor! Jag är nöjd och glad så länge som du inte tröttnar o lägger ner bloggen- DET hade varit jobbigt;) O dom ggr som jag faktiskt har fått svar från dig känns det lite som att vinna på lotto;) o får jag inte svar från dig så är jag tacksam om nån annan har svarat<3 Fortsätt med det du är bäst på! *KRAM*

  Reply
 • Having read this I believed it was really enlightening.
  I appreciate you finding the time and energy to put this informative article together.
  I once again find myself spending a lot of time both reading
  and commenting. But so what, it was still worthwhile!

  Reply
 • Jag tycker att du gör ett fantastiskt jobb! Får alltid inspiration av dig och tycker att det är jättekul att du tipsar om olika saker. Bara som igår, Anastasia Contour kit! Hade du inte skrivit om det hade jag missat det, och detta är något jag har velat ha så länge! Så ett stort TACK till dig Linda, för att du inspirerar, tipsar och verkar vara en underbar människa!

  Reply
 • Jag förstår dig fullt ut. Är jättetacksam för det underbara jobb du lägger ner. Det är guld värt! Du är en riktig inspirationskälla och det känns lyxigt att läsa din blogg! Keep up the good work! 🙂

  Reply
 • brukar aaaldrig kommentera men nu bara måste jag.. blir alltid så irriterad när jag ser sådana kommenter – försök strunta i dom! du är grym & de flesta av oss som läser är nog medvetna om det du skrev ovan..:) <3

  Reply
 • Du gör ett fantastiskt jobb! Försök att strunta i alla som försöker klanka ner på dig.

  Reply
 • Oroa dig inte! 🙂 Du gör fint fint! Kör på ditt tempo!

  Mission: Happy är ett uppdrag att sprida kärlek, positivitet, och läran om att vara en glad och lycklig människa! Häng med om du vill ta utmaningen att ändra ditt liv!

  Reply
 • Du är gryyym som ändå svarar på vissa kommentarer!! 🙂

  Reply
 • Du gör ett sånt otroligt jobb både på bloggen och utanför Linda! Kudos till dig!

  Reply
 • Jag reagerade också när jag läste den kommentaren tidigare idag. Försök att inte bry dig om sådana, 9/10 lovar jag älskar din blogg och ditt arbete med den. Du är bäst på det du gör! Stor kram och trevlig sommar 🙂 (Och TACK för att du tipsade om att Anastasia Contour Kit fanns inne på Bangerhead nu!!!)

  Reply
 • nej det är ju inte så konstigt 🙂 läser du alla kommentarer?

  Reply
 • Det märks verkligen hur mycket tid och energi du lägger ner på bloggen! Ofta går jag in flera gånger per dag och det är alltid uppdaterat. Utifrån uppfateringen endast är det lätt att anta att bloggen är ditt enda jobb så jag fattar att du inte kan ha så mycket tid över. Varje dag en ny skitsnygg, kreativ och inspirerande sminkning och utöver det en massa reviews och allt vad det är. Din blogg är så himla bra och varierad och professionell vad mer kan man ens förvänta sig?? Nä fortsätt rulla såhär och kom ihåg hur många som verkligen uppskattar din blogg som den är nu!

  Reply
 • Självklart förtjänar inte du, eller någon annan, taskiga kommentarer men samtidigt tycker jag att det är bra att du är tydlig med att du inte hinner svara på (alla) kommentarer. Vi som följer dig varje dag och har gjort det under lång tid vet i alla fall lite hur mycket du har omkring dig. Men nya läsare, eller de som är inne här då och då kanske inte vet det och förväntar sig snabba svar på frågor och blir besvikna när de uteblir. Uppmuntra istället till att vi läsare ska tipsa och hjälpa varandra i kommentarsfälten, då slipper du känna stress över obesvarade frågor och de som undrar något kan få tips ändå. 🙂
  Tusen tack för en riktigt bra blogg.

  Reply
 • Jag har faktiskt bara kommenterat en gång innan och då svarade du direkt men jag fångade kanske dig på en långsam dag 😉
  Men jag tycker faktiskt att det inte alls märks att du inte svarar på kommentarer. Det är ju ganska ofta som du lägger upp inlägg med efterfrågade sminkningar/recensioner och videos. Så du besvarar ju ändå kommentarer om än inte alla och kanske inte direkt. Så helt obefogat att klanka ner på dig för!
  Jag är så sjuuuuukt imponerad över din blogg! Att du kan inspirera så himla mycket hela tiden, alltid nya kreativa sminkningar och tips och råd. Älskar också att det kommer så mycket helt från dig (iaf så känns det så) och att det inte bara är "vad vill ni se mig göra nu" och "hur får jag fler läsare" utan det känns verkligen som att allt kommer från dig och din egna kreativitet vilket gör mig fruktansvärt imponerad och inspirerad! Du är min nya favorit svensk att name dropa när man är uromlands. Vi har ABBA, Swedish House Mafia, och Linda Hallberg. <3

  Reply
 • Linda du är GRYM,FANTASTSK Jag beundrar dig för att du hinner så MYCKET i ditt liv och inspirerar så många med ditt blogg. Kör i din takt o ha så trevligt sommar 🙂

  Reply
 • Så tacksam för att du tar dig tiden att uppdatera bloggen så ofta du gör! Får så himla bra inspiration!

  Reply
 • Oj det låter inte bra alls att du sover så lite! Jag tycker du ska sluta svara på kommentarer. Alla som svarar kan ju ändå inte få svar, men jag kan förstå att en hoppas det om en ser att du svarar ibland, då är det nog många som chansar och frågar. Men det är som du säger, typ allt alla frågar om finns det svar på här i bloggen eller internet! Inte många som klarar/orkar att söka, och det är fan lite tragiskt. Det många inte förstår heller är att du har ju i princip tio års erfarenhet av att sminka dig själv och andra! Klart att du är mycket bättre på att lägga smink då! Det hjälper liksom inte att du ger alla tips du har, en måste själv träna så att det sitter i handen! Det är ju lite som om jag skulle gå in på en teckningsblogg eller fotoblogg och ba… "men hallå, säg hur du gör!! Jag vill bli lika bra som du! Svara då!" Det är ju ändå personen själv som måste öva…
  Så nä, jag tycker såhär – skit i att svara på frågor, både här och på insta och lägg den tiden på inspiration, göra roliga saker, vara med dina nära och kära (katterna inräknat förstås :D) samt att sova. Du har väl inte betalt just för att svara på frågor utan för att skriva en blogg 🙂

  Reply
 • Hej världens bästa Linda! Tänk på att du ska göra det som DU mår bra av, inte vad andra vill att du ska göra. Det är din blogg och ditt liv som är viktigast! Skit i andras avundsjuka och illvilja (svårt att göra jag vet). Många är bittra och vill inte ändra på det som de är missnöjda med hos sig själva och de tar de ut på dem som de ser upptill. Så länge som du har viljan och orken att ha bloggen ska vi andra se oss lyckliga som får ta del av så mycket av ditt liv och all inspiration som du ger till oss. DU är grym glöm inte det!

  Reply
 • Linda, u are the best, remember that! I follow your blog everyday and I always get an inspiration! Love u, take care!

  Reply
 • Ugh don't even read those bad comments, people are always trying to give shitty opinions about everything. You obviously have a very tight agenda, don't apologize for loving what you do and spending all your time on it 😉 They should be grateful that you even have time to post one look every day!! 🙂 X

  | http://www.noirettediary.com |

  Reply
 • Your blog is the best Linda!

  Reply
 • WOW just what I was looking for. Came here by searching for Visiot Wikipedia
  for more United Kingdom Information

  Reply