Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:20 | July 4, 2014

Linda tipsar: Balmbini face palette

Jag ÄLSKAR denna paletten från The balm. Tycker den är så himla fin!
Den innehåller två rouge/skuggor, en highlight, två skuggor, ett läppstift samt ett glans.
Hot mama-rouget är en ganska sjysst dupe på NARS Orgasm, och skuggorna är sjukt bra pigmenterade.
Vill man ha en palett som innehåller det mesta utan att vara krånglig så har ni den här!
Finns bla. på Bangerhead.se

/I LOVE this palette from The balm.
Balmbini contains 2 blushes/shadows, one luminizer, two eyeshadows, one lipstick and one lipgloss
No fuzz, just fun
You can get it HERE


3 kommentarer3 kommentarer om “Linda tipsar: Balmbini face palette”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Guuud så fin!!

  Reply
 • Hej Linda!
  Först och främst vill jag tacka för en sån himla kul och inspirerande blogg. Du har öppnat mina ögon för smink, innan jag började följa din blogg så brydde jag mig knappt, och nu tänker jag på smink dagligen! Blir inspirerad av filmer, musik, folk på stan etc, och det är SÅ kul! Tack!!
  Men nu har jag en fråga, det är så att jag är sugen på att köpa ordentliga produkter för contouring.. vad ska jag göra? Anastasias kit har jag varit sugen på länge, men varje gång jag velat beställa så har det inte funnits att få tag på (deras senaste laddning gick ju även den som smör!).
  Jag förstår att min hudton kanske spelar in osv, men har du något generellt tips till mig? Finns det något likvärdigt Anastasias kit tex?

  Tusen tack på förhand 🙂

  Reply
 • Såg att eleven.se fortfarande har kvar Anastasias kit 🙂

  Reply