Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:40 | July 11, 2014

Videotutorial – från Jobb till afterwork på 10 minuter

Jag minns att jag var såååå superduperpollenallergisk när vi spelade in denna video.. Kände mig som en fotboll i ansiktet, men det vart ju ganska bra ändå 🙂 Här visar jag, på vad som skulle bli 10 min, hur man man göra sin jobblook till en afterworklook snabbt och enkelt.

Smartphone? Klicka HÄR för att se videon

/Smartphone? Klicka HERE to see the video. Subs available


2 kommentarer2 kommentarer om “Videotutorial – från Jobb till afterwork på 10 minuter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här