Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | July 13, 2014

Kuliga pennor från NYX

Tips på bra pennor?

NYX slide on pencils har superfina pigment och sitter bra både för sig själva och som ögonskuggsprimer.
I Like!
Dessa finns tyvärr inte i så många svenska webbshopar.. Nordicfeel har typ 3 färger, annars finns de i Gallerian i Stockholm.

kostar 129:- Styck

/NYX slide on eyeliners. I like. and that’s it 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “Kuliga pennor från NYX”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linda! Jag har en fråga till dig som handlar om min hud. Nu på sistone så har jag börjat använda en BB-créme eftersom det känns fräschare nu när det är sommar. Dock så har jag märkt att det inte går att lägga eyeliner, maskara eller färg på mina ögonbryn, allt bara glider av, kletar ut sig och mascaran klumpar ihop sig… Testade sminka mig som vanligt fast utan BB-crémen men sminket vill ändå inte fästa på mig!! Vad kan detta bero på??

    Reply
  • Är dessa bättre eller sämre än Sephoras egna? 🙂

    Reply