Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | July 14, 2014

Classy nude

Kör nude-naglar för tillfället.
Classy nude Gel laquer från Isadora är en form av Gel-polish som inte behöver härdas med en UV-lampa.
Formulan är jättebra och täckande men sitter såklart olika bra beroende på din egen nagel och hur du rengör den innan packning (Man bör alltid rengöra nagelbädden och ta bort nagelband innan lackning för bäst hållbarhet)
Några dagar in i manikyren kan man lägga det tillhörande topplacket för extra glans.

Kostar 89:- styck

/Gel laquer Classy nude from Isadora.


2 kommentarer2 kommentarer om “Classy nude”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur lång tid tar det för det att härda?:)

    Reply
  • Isadora behandlar sin personal som slavar, googla och läs…. Ville bara att du skulle vara medveten om det, eftersom du visar upp en av deras produkter. Du verkar vara en bra människa (dessutom Blekinge-däka från början, precis som jag) så jag tror att du blir lika arg som jag… Jag bojkottar dem sedan jag läste om deras Stalin-fasoner.

    Om du skulle sätta ihop ett basic kit med make up, thrift style, mellannivå och lyx, vilka produkter skulle ingå?

    Tack för en grym blogg!

    Reply