Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:25 | July 15, 2014

När man inte trodde det kunde bli bättre..

Anastasia gör det igen, Med bravur!
Nu kan man köpa tomma paletter och köpa refills för att göra sitt helt egen unika Contour-kit! (köper man 6 refill-pans får man en palett på köpet, pansen är magnetiska och går också att sättas i te.x en Z-palett)
I deras senaste  pressutskick fick jag alla nya färger i en “Contour book” som dessvärre inte kommer gå att köpa :(. Men alla färger finns att köpa i refills en och en och pyssla ihop i sin egen palett. Fiffigt va?
Vill ni inte vänta tills dessa kommer till Sverige så går de att beställa från Anastasia.net även från Sverige 🙂

/Anastasia has done it again!
From now you can buy empty palettes and mix your own unique contour kit with refill pans in 27 different shades, (how awesome is that?)
And if you buy 6 contour refills you get a Generic face palette for free.


17 kommentarer17 kommentarer om “När man inte trodde det kunde bli bättre..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När kommer de ut i Sverige, vet du det? 🙂

  Reply
 • Ingen aning tyvärr..

  Reply
 • Lyxigt för dig som får hela den gratis 🙁

  Reply
 • Jag har redan beställt en hel del grejer 🙂 ska beställa fler färger när de kommer ut. Jag har tur för jag ska till en vän i USA snart så jag beställde till hennes adress. Så det blev fri frakt 🙂 ville vara säker på att jag får tag i det så beställde hellre än att kolla i butik där.
  Men jag är sjukt avundsjuk på er som får såhär grymma pressutskick 🙁

  Reply
 • Tack för tipset måste köpa innan de tar slut! Såg att du hade lite utväxt på dina senaste bilder vilket du aldrig haft förut (spekulant här haha). Är det för att du funderar på att bli blond igen eller för att du helt enkelt ska färga snart? Annars tror jag ljust passar dig bättre, mörkt kan få en att se lite tråkigare ut än man faktiskt är haha generellt. Inte för att inte du passar i mörkt för du är lika snygg i allt kvinna!:) klipper du o färgar fof på you i Sthlm? 🙂

  Reply
 • Förlåt men vilken kommentar, jag va tvungen att gå tillbaka och kolla in den där "utväxten" du snacka om, den syns knappt och Linda kanske vill ha lite utväxt eller så kanske hon jobbar mycket så att hon inte haft tid att färga så det betyder inte att hon ska bli blond eller något annat, hon kanske vill ha det så och hon får själv bestämma vilken hårfärg hon vill ha. Jag tycker att hon är sjukt snygg i brunt, mörkt hår (och nej det är inte för att jag själv har det för det har jag inte då jag är rödhårig), men det jag vill komma fram till är att hon får bestämma själv om hon vill ha utväxt eller inte, mörkt hår eller inte, man ska inte behöva kommentera allt i minsta detalj som inte ens syns! Skriver inte detta för att vara taskig utan mer att Linda ska inte behöva höra en massa när hon gör så grymt bra jobb!

  Reply
 • Hej Klara och jenny. Angående utväxten, så har jag helt enkelt inte orkat färga den. Ska inte färga i nån annan färg eller dyl. Jag har bara haft lite semester och varit lat. 🙂

  Reply
 • Inte så snällt att påpeka utväxt och det i samband med att hon borde bli ljusare för att mörkt hår kan få en att se lite tråkigare ut? Typ, ingen bad om din åsikt… det här är ju en inspirationsblogg, inte hårutväxtbloggen… eller typ ge-oönskade-tips-till-Linda-bloggen!

  Reply
 • finns det ute nu och köpa på hemsidan? 🙂

  Reply
 • "The colors of the palette below are available for purchase from the 15:th of june" – menar du juli, eller måst vi vänta ett helt år på de här? xD De verkar inte finnas uppe på deras hemsida än dock 🙁

  Reply
 • Det ska såklart vara juli!

  Reply
 • Kan inte se de på Anastasias hemsida ännu, vet du om de skulle ha kommit upp igår? 🙂

  Reply
 • Har du något bra tips på hur man lättast väljer vilka färger man ska ha? Om man nu beställer från nätet och inte har möjlighet att testa 🙂

  Reply
 • Kan inte du skriva ihop en lite olika listor på vilka som kan passa en beroende på hur ljus man är och ifall man är gul/rosa/neutral? 🙂 Skulle nog hjälpa många inklusive mig 😛

  Reply
 • Antingen så googlar du anastasia contour book eller så väntar du på att de kommer upp på hemsidan. Kikar du lite så ser du att de står under varje nyans vilken typ av hudton och underton varje passar till 😛 Lite får man ju hjälpa sig själv också.

  Reply
 • Hej!
  Det vore väldigt roligt om du vid senare tillfälle kunde tipsa vilka färger i paletten som du har haft mest användning för samt vart du sedan använder färgerna. Du lyckas ju alltid vara så uppfinningsrik och inspirerande 🙂 Hoppas på en video snart då de är så otroligt lärorika 🙂 Tack för en otroligt inspirerande blogg! 🙂

  Reply
 • hm, vad ska man med de ljusare mer rosa och orange färgerna till? annars får jag väl göra som folk säger här i tråden o googla själv 🙂

  Reply