Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:34 | July 31, 2014

Todays look – !

Har tyvärr en sån där bråttom-dag idag igen och jobb hela dagen, så jag uppdaterar er med produktlista så fort jag kommer hem senare.

Update
Jag har använt/I’ve used
MAC eyeshadow quad Maleficent
MUS Lippencil Road trip
Oriflame the one mascara

Läppar/lips
MAC lisptick japanese maple

Kinder/cheeks
NARS blush Orgasm
Anastasia Contour kit


4 kommentarer4 kommentarer om “Todays look – !”

  Du uppdaterar sällan med produkter när du skrivit att du ska göra det. För mig är det inget problem om du bara skulle lägga upp en bild, men att skriva något som sedan inte blir av känns lite trist.

  Reply

  Hej! när man jobbar en hel dag från 11-22 så är dessvärre inte det det första man tänker på. och det faller i glömska, men för det mesta så uppdaterar jag, även om det inte är samma dag.

  Reply

  Förstår det. Men då är det ju bättre att skriva att produktlistan kommer nästa dag, samma vecka eller liknande. Ingen håller dig till svars för att du jobbar mycket, utan att du skrev att x kommer upp senare idag.

  Reply

  Hej!! Du skriver väldigt sällan med vilken foundation du använder.. Du har alltid heeeelt flawless hud så vore väldigt kul ifall du skrev med vilken du använt:) Eller använder du oftast samma? isåfall vilken:)? Du är otroligt duktig på det du gör, heja heja!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här