Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | August 2, 2014

Videotutorial – How to make a smokey eye with only an eye pencil


6 kommentarer6 kommentarer om “Videotutorial – How to make a smokey eye with only an eye pencil”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du borde ha gjort en video på när du sminkade kenza, de var en sjukt vacker sminkning!!

  Reply
 • Åh, det här ska jag verkligen öva på!! 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Du är min absolut störta inspiration inom smink och skönhet. Nu har jag en liten fråga. Snart börjar hösten krypa in här i Sverige och då undrar jag, jag är lite förälskad i mörka läppstift. Gärna mörkröda eller lila. Jag har dock erfarenheter av flagiga, ohållbara och allmänt tråkiga läppstift när man använder mörka färger. Har du något tips på mörklila läppstift? Kram/ Rebecca

  Reply
 • Thank you so much for the subs!!!!
  greetz from Belgium

  Reply
 • Vill så gärna se denna video men går ej att öppna med iphone:(

  Reply
 • I can never access the subtitles 🙁 I click and click and nothing happens!

  Reply