Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16 kommentarer om “Todays look – Iron man goes tribal-alien”

  Å här har du lyckats ändå!! 🙂 Ha en underbar dag och fortsätt att inspirera.

  Reply

  Det är en av anledningarnarna till att jag har följt dig så länge! Det är kul att se andra typer av make uper! Har följt många sminkbloggar genom åren men slutat då det blir samma sak tillslut men inte med dig! Du slutar aldrig briljera med din kreativitet❤ Just dessa är riktigt roliga att se även om det inte är något man själv kan använda sig av;) Kram

  Reply

  Dayum girl! Så jäkla vackert. Du är helt otroligt duktig och kreativ som fasen bara! Keep it up!

  Reply

  Hej! Jag har skickat ett meddelande till dig åå fb, angående brud sminkning.. hoppas du kan se/svara så snart som möjligt.

  mvh

  Reply

  så sjukt snyggt, en tutorial skulle sitta fint!! <3

  Reply

  Asså gud! Hur gör du människa?! Kan du inte göra en tutorial på någon sån här udda sminkning? Hur du får till alla runda kantar så bra och så jämnt. Kan ju vara användbart om man ska på maskerad eller halloween etc. Vill verkligen se dig skapa en liknande sminkning som denna, det är så sjukt facinerande! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här