Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | August 9, 2014

Linda gillar: By Terry Touche expert advanced

(*Pressutskick)

Har provat en grym concealer från By Terry. Har egentligen inte så mycket annat att säga. Jag gillar den som f*n.

Jämförde den såklart med klassikern Touche eclat från YSL som jag redan hade hemma, och tycker att denna faktiskt täcker bättre och håller längre!

Den ljusar upp och täcker utan att man ser ut som man smäckat på vit clownfärg under ögonen, vilket jag gillar, den smälter in i ens egen hudton väldigt fint och lägger sig inte i några linjer.

By Terry säljs på NK, Vivamondo och Venus beauty store för, denna concealer ligger på 475:-

/Have tried Touche expert advanced by By Terry. I compared it to Touch eclat from YSL and I actually like this one better! It’s more covering and last all day without being cakey.


9 kommentarer9 kommentarer om “Linda gillar: By Terry Touche expert advanced”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • har du tips på nån bra budget-concealer?

  Reply
 • Hej Linda! Jag undrar om du har något bra tips på hur man kan få bort både mörka ringar runt ögonen och påsar under ögonen? Älskar din blogg!!

  Reply
 • Vilken färg har du på denna? Är det den ljusaste? 🙂

  Reply
 • Åh, priset stack lite i hjärtat … resultatet blev ju fint! 🙂

  Reply
 • I love these kinds of concealer, they are so brightening!

  Reply
 • Oh den verkar ju skitbra 😀

  Reply
 • Kan du inte visa denna på någon som är mörk under ögonen? Jag är glad om jag uppnår resultat som på din före-bild efter jag har försökt dölja mina mörka ringar… Spelar ingen roll hur mycket jag sover, vad jag äter utan är lika mörkt ändå. Och mina syskon ser likadana ut, så det är nog ärftligt… Concealern från MUS är för torr för mig, lägger sig i veck och linjer med en gång och gör att jag ser gammal ut. YSL-concealern tycker jag täcker för dåligt. Några tips eller idéer? Och ni andra där ute, hjälp mig gärna ifall Linda inte har tid att svara. Börjar känna mig trött på att se just konstant trött ut…

  Tacksam för alla svar!

  Hälsningar, T

  Reply
 • Ofta kan det vara ärftligt. Jag ska se om jag hittar någon med lite mörkare ringar i min bekantskapskrets som vill ställa upp 🙂
  Om du tycker MUS-concealern annars är för torr, blanda ut den med lite ögonkräm eller serum, det brukar funka jättebra, och den är toppen om man är supermörk tycker jag

  Reply
 • jag tycker ändå att YSL är mer av en highlight än concealor. Jag hade samma problem med cover all mix, använder den endast när jag får finnar, men just för mörka ringar under ögonen kan jag starkt rekommendera Reflex cover från Make up store. Jag brukar lägga efter den min foundation och sen pudra över lite lätt, och en liten tips för oss som sminkar oss lite extra, när all smink är på plats så brukar jag alltid ta lite extra av reflex cover, oftast så har jag kvar lite på handen från första appliceringen så får man jätte fin lyster och lite extra täckning. Gör alltid det på mina kunder och all älskar resultatet. Du kan alltid gå till butiken och be om att få testa den så får du se själv om det är något du gillar 🙂

  Har du testat den Linda? 🙂

  Reply