Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:10 | August 18, 2014

Todays look – Pretty Violet

Jag har använt/I’ve used
NYX slide on eye pencil pretty violet
Anastasia Amrezy palette
Oriflame the one mascara
House of lashes “noir fairy” cut in pieces

Läppar/lips
Motives rich formula lipstick Pink Sand (ljusrosa)
MAC lipstick Im-passioned (rosa)

Kinder/cheeks
NARS Blush Mistinguette
Anastasia contour kit
Youngblood lunar dust Twilight


5 kommentarer5 kommentarer om “Todays look – Pretty Violet”

  Jättesnygg mejk! Du ser ut som Lily Allen på den första bilden : )

  Reply

  Men åh, vad fint! Älskar det rosa läppstiftet från MAC!

  Reply

  Whoa, det är så förbaskat enkelt men intensivt! Totalt jäkla awesome! Jag själv är väldigt blond. Så blond att mitt hår är vitt i vissa ljus. Har du några bra looks för min hårfärg? Jag är väldigt ljus i hyn också, vilket gör mörka färger problematiskt ibland!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här