Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | August 19, 2014

Linda testar – It’s so BIG

Elizabeth Motts mascara It’s so big är en riktig budgethöjdare!
För 149 spänn får du en sjukt bra mascara som ger otrolig längd och HÅLLER fransarns böj hela dagen.
Dock tycker jag volymmascara är att ta i. Det känns mer som en längd-mascara tycker jag.
Tvättas bort med vatten.
Finns på Bangerhead.se

/It’s so big mascara from Elizabeth Mott is a GREAT budget mascara!
It curls the lashes and last all day without smudging.
Wash it off with water


6 kommentarer6 kommentarer om “Linda testar – It’s so BIG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fick den där med Glossybox, men den fungerade ej på mig.. Smulade jättemycket under ögonen och såg inte alls bra ut på mina fransar! Hamnade i sopkorgen..

  Reply
 • Hej Linda! Jag vänder mig till dig eftersom du har kunskaper och kan detta med smink. Mitt problem är detta med att jag lätt får finnar av foundations, har du någon foundation eller något annat du istället kan tipsa om? Massvis med kramar, du rockar!

  Reply
 • Kanske Bareminerals eller något annat mineralsmink-märke? 🙂 Tycker då att min hy mår bättre av att skippa flytande foundation, som jag hade innan,, så kanske hade funkat för dig också? Sen är det väl hur som helst också hudvården som är bäst att tänka på, så man har rätt produkter osv 🙂

  Reply
 • Har alltid problem med att hålla dom böjda hela dagen, kanske borde testa denna då 🙂

  Reply
 • Även Oriflames Master Curl Mascara är sjuuukt bra, prova den! 🙂 http://se.oriflame.com/products/product?code=26662&ibs_owner=90199156

  Reply
 • Det står 179kr på hemsidan?

  Reply