Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | September 7, 2014

Linda testar: Invinsible fullest coverage foundation

invisible

Här har ni en foundation om ni verkligen vill täcka ALLT.
Concealer under behövs inte under denna då den täcker både röda prickar, pigmentförändringar och mörka ringar.
Jag skulle kanske inte rekommendera denna som en vardagsfoundation (jag själv skulle valt en lite tunnare variant, men ), men kanske till fest eller andra tillställningar där du behöver ha en felfri bas hela dagen och kvällen.

Invinsible fullest coverage foundation är vattenbaserad och passar alltså en fet hy alldeles utmärkt då inga oljor gör dig glansig under dagen. (dock vill jag ändå rekommendera ett puder ovanpå)

Foundationen ligger på ett bra pris på 185:- och finns i 15 nyanser från ljus till mörk.
Jag har färgen light/medium

Finns just på Eleven.se

/ Invinsible Fullest coverage foundation from NYX: Invisible fullest coverage foundation.
Waterbased and suitable for oily skin.

Avaliable in 15 colors, from light to dark.
My color is Light/medium


21 kommentarer21 kommentarer om “Linda testar: Invinsible fullest coverage foundation”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du nå bra tips på en bra vardags foundation som täcker lika mycket dom denna men som är lite tunnare? 🙂

  Reply
 • Precis vad jag letat efter! Beställde två nyanser och hoppas på att dem ska passa 🙂

  Reply
 • Åh, denna ska jag kolla upp! Är dålig på att kommentera här tyvärr, men måste säga att jag älskar din blogg och all inspiration du ger mig. Det var faktiskt du som gjorde att jag äntligen tog steget till att utbilda mig till MUA. Och det är det bästa jag någonsin gjort! 🙂 Kram!

  Reply
 • Älskar verkligen din blogg! Du är super duktig och inspirerar mig så mycket. Hur vet man vilken färg man ska beställa?

  Reply
 • Hej! Skulle du inte kunna prova bareminerals nya flytande foundation? Är väldigt spänd på om den lever upp till förväntningarna! 🙂 sjukt bra blogg!! 😀

  Reply
 • Ser jättebra ut! Kan inte du tipsa om vart man köper bra puderpuffar? Och även hur ofta man ska tvätta dem samt hur för att få den helt ren. Hur förvarar du din puderpuff i väskan? Känns som att min blir lortig så fort. Tack för en grym blogg! 🙂 Kram

  Reply
 • Tänk på att den heter Invincible 🙂 Alltså inte Invisible, ger lite olika vibbar 😉

  Reply
 • Tack! såg att jag skrivit fel 🙂

  Reply
 • Åhhh… Ser helt underbar ut! Men färgen, hur ska man veta vilken man ska välja? Jag har väldigt ljus hy och vet att du även har det också men är du ljus i hyn nu eller fått färg i sommar? För jag vet att du förr har haft Milk på foundations från MUS o att jag också haft det.. Så svårt och veta ju, vill inte köpa för mörk nu när vintern kommer.

  Älskar din blogg btw!!

  Mvh Carolin!!

  Reply
 • Den ser lite rosa-tonig ut.. eller är det jag som ser i syne? Jag har en nyans åt det gula hållet, så tror de här skulle vara för rosa för mig :/

  Reply
 • Hej har en fråga angående underton på foundation. Finns de någon foundation som passar alla ( utan underton typ) eftersom jag sminkar endel vänner så skulle de ju underlätta isf lr ja man slipper oroa sig för att välja fel underton hoppad du fattar vad jag menar

  Reply
 • Wow vilket magiskt resultat

  Reply
 • Snälla, gör din nya blogg mobilanpassad! Helt omöjlig att läsa i mobilen.

  Reply
 • Håller med! Läste den jämt i mobilen förut, men nu tar det en halv evighet att ladda upp bilderna och sidan är för bred 🙁

  Reply
 • Åh den ser ju helt perfekt ut 🙂 Du har alltså blandat light/medium? Eftersom det finns ingen färg som heter så vad jag kan se? ❤

  Reply
 • Åh vad den ser lockande ut!

  Reply
 • Hej! Kan du inte prova bareminerals nya bareskin foundation och lägga upp före och efterbilder och skriva vad du tyckte om den? 🙂
  Tack för en grym blogg!

  Reply
 • 185-100 på Cherryculture!!! 85 spänn kostar den där

  Reply
 • vart finns den att köpa ? 🙂

  Reply
 • Vad heter nyansen du har? Finns ingen som heter light/medium? 🙂 såg väldigt bra ut!

  Reply
 • NYX Invincible Fullest Coverage Foundation finns i färgerna Ivory – Fair – Porcelain – Light – Light Medium – Medium – Medium Beige – Golden Beige – Cool Tan – Honey Beige – Warm Tan – Tan – Caramel – Chestnut – Cocoa.

  Men Eleven.se har bara Fair – Porcelain – Golden Beige – Cool Tan – Honey Beige – Warm Tan – Tan – Caramel – Chestnut – Cocoa.

  På Cherry hittar du alla nyanserna = http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/nyx/nyx-invincible-fullest-coverage-foundation/18477&cat=0&page=1

  Reply