Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:37 | September 15, 2014

Linda gillar – Foreplay

foreplay

Alltså.. HUR fin är NYX baked blush i färgen Foreplay??
Jag har allt hittat mig en liten skimrig favorit här tror jag 🙂
Ska självklart visa den på också vid ett annat tillfälle, just nu har jag redan rouge på mig.
Och titta på den gulliga förpackningen med rosetten. Det är så fluffigt och gulligt som det bara kan bli.
Pris: 110:- hos Eleven.se

/just found myself a shimmery favorite!
NYX Baked blush in “Foreplay” is an amazing little blush 🙂
And look at the little box with the bow, so cute


5 kommentarer5 kommentarer om “Linda gillar – Foreplay”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • LINDA HJÄLP!
  När du hade rött hår för ett par år sedan, vad använde du för att fylla i dina ögonbryn i typ samma nyans? Kommer ihåg att det matchade så sjukt snyggt, har precis färgat mitt hår i typ samma färg du hade 🙂
  TACK!

  Reply
 • Hej Linda! Du är helt otroligt grym på att sminka! Resultatet blir verkligen Wow. Jag hittade inga kontakt uppgifter till dig, men jag tänkte fråga om man kan boka dig för en sminkning? Jag har ett stort bröllop att gå på den 25 oktober och jag skulle jätte gärna vilja bli sminkad av dig. Hör gärna av dig så att jag vet. Tack!

  Med vänliga hälsningar
  Zahra

  Reply
 • Jag har den, asså älskar den!!

  Reply
 • Love it!

  Reply
 • Love it! Beautiful!

  Reply