Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:10 | September 20, 2014

I herd that

chinaglaze

Fick ett tjusigt nagellack från China glaze i goodiebagen från Blog awards.
Lacket heter “I Herd That” och är ett väldigt tätt glitter som täcker i princip helt med tre lager (jag har svart lack under glittret på bilderna)

/Got a nice nail polish from China glaze in the goodiebag att blog awards!
“I Herd That” is a very nice golden glitter that gives almost full coverage at three layers (Maybe you can get a little glimpse of the black polish I wear underneath the glitter at the left picture?)


3 kommentarer3 kommentarer om “I herd that”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, mitt favoritlack i guldkategorin. Så himla fint! Det prismatiska glittret gör det verkligen intressant.

  Reply
 • Love that polish!

  Reply
 • Hej Linda! För det första vill jag säga att jag följt din blogg i flera år och att jag tycker den är jättebra! Du är en enorm inspirationskälla 🙂 För det andra undrar jag om du kan rekommendera en parfym som luktar liknande John Gallianos Parlez-Moi D’Amour? Jag tycker så om den parfymen men tyvärr ska den utgå. Tänkte du som har koll på parfymer kanske kunde komma med ett tips 🙂 Extremt tacksam för svar!
  Kram

  Reply