Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:21 | September 22, 2014

Megapalett från Motives

 

motivesJag fick ett helt brutalt stort pressutskick från Motives cosmetics för ett tag sedan, och då menar jag brutalt, aldrig fått så mycket grejer av ett företag, någonsin förut.. Har inte provat hälften av grejerna än..
MEN, en utav grejerna jag fastnade för var den stora paletten (som även åkt i golvet en gång och alla skuggor höll)
Paletten trodde jag först var en promo-grej men sedan insåg jag att den faktiskt går att köpa.

Paletten innehåller 46 färger, matta, skimriga och glittriga, i stort sett allt man behöver.
Även om jag skulle sett några riktigt knalliga färger i paletten så älskar jag den!
Just nu är jag lite lat också och använder nästan enbart paletter och knappt singelskuggor alls.
Skuggorna är jättebra pigmenterade och jag har absolut inget att klaga på.

Tyvärr tror jag inte den går att köpa i Sverige, för Motives skickar inte utanför USA, och vissa grejer går att köpa på Global.shop.com, men inte den här. Ni får passa på om ni är i USA helt enkelt! Eller be en vän/släkting att köpa till er 🙂

Paletten ligger på cirka 2559:- (direkt omvandlat från dollar)
(Och detta är som sagt ett pressutskick, så jag själv har inte köpt den.)

/Got a massive press kit from Motives couple of weeks ago and I haven’t had the time to try out the half of it yet..
One thing though, that I really love is the Pro eye color palette!
At first I thought the palette was a promo thing, but then I realized that you could buy the whole palette.
it contains 46 really great pigmented eyeshadows, matte, shimmery and glittery. Basicly all you need.

Price: $340.00 HERE


13 kommentarer13 kommentarer om “Megapalett från Motives”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var inne på deras hemsida för ett tag sedan, gick helt bananas över alla paletter och la allt i kundkorgen. Blev sååå besviken när jag inte kunde klicka hem det 🙁

  Reply
 • Jävlar vilket pris 😛

  Reply
 • Jag har länge varit sugen på smink från Motives. Hur är pigmentet på skuggorna?

  Reply
 • Pigmenten är skitbra!

  Reply
 • Riktigt fin!! Men till det priset vettefan …

  Reply
 • Hej Linda! Jeg hoppas du har tid att svara på min kommentar 🙂 jeg funderar på att testa neulash. och jag så att du skrev att du testade den nya som kom eftersom den gamla var “farlig”. Tycker du den nya fungerar lika bra som den førra? eller hur blev det?

  Reply
 • Jag började prova den nya men glömde hela tiden, det rann ut i sanden så jag vet inte tyvärr. ska prova en ny nu snart!

  Reply
 • Kommer du fortfarande testa neulash eller ska du forsøka ett annat mærke? Jag har ingen ide om vad jag ska vælja då det finns ett hav av serum!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag undrar om du har några bra tips på snygga, high-shine silverfärgad eyeliner? Metallic, men helst inte så mycket glitter:) Antingen penna eller liquid:)

  Reply
 • Tycker det är svårt att hitta någon som är riktigt täckande tyvärr..

  Reply
 • Hej! Jag har tänkt på samma fråga som Christina. Funkar frans-serumen verkligen även utan detta ämne? Har testat med och då fungerade det, men är osäker på effekten nu utan. Grym blogg och inspiration förresten!

  Reply
 • Så läckra färger men priset var ju inte riktigt lika kul, snygga var dom i vilket fall

  Reply
 • Åh vad jag har suktat efter den där paletten.. har följt Motives såå länge och man ser den där paletten överallt!!! 😛

  Reply