Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | September 22, 2014

Todays look – Pastel grey

22sep

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Motives eyeshadow Steel
Motives eyeshadow Platinum
Motives eyeshadow Dollface
Motives eyeshadow Sweet Plum
Motives eyeshadow Onyx
Oriflame the one lash resistance mascara

Läppar/lips
KIKO creamy lipstick Taupe 524

Kinder/cheeks
Studiomakeup Soft blend blush 03 Poppy
Anastasia contour kit
Youngblood lunar dust Twilight


15 kommentarer15 kommentarer om “Todays look – Pastel grey”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • W O W

  Reply
 • så coolt!

  Reply
 • Vill bara säga att jag tycker att du är så fantastiskt duktig, så snygga och häftiga sminkningar.

  Reply
 • Hej!
  skulle du kunna göra en video på om hur du “trimmar” dina ögonbryn, om du klipper eller bara plockar m.m 🙂

  Reply
 • Det skulle jag också vilja se, du har så sjukt fina bryn! Undrar också vad du tycker om serum till brynen för att få dom tjockare, om de funkar eller om man ska undvika sånt?

  Reply
 • Jag använde serum förut, men det drog tyvärr in eftersom det innehöll läkemedelsklassade ingredienser 🙁

  Reply
 • Använder du aldrig foundation,puder eller concealer? Och om du gör det varför skriver du inte produkterna?:(

  Reply
 • Jo, varje dag 🙂 jag skriver dock inte om dem då jag alltid använder samma i stort sett. Ändrar jag på någon rutin så skriver jag oftast ett helt inlägg om det

  Reply
 • Älskar verkligen färgen på läpparna, http://www.nattstad.se/NathasMakeUp

  Reply
 • Hej! Imorgon ska jag pierca septum, men är inte sugen på att bära de stora klumpiga smycken som vanligtvis används för denna piercing. Vill ha ett smycke som just det du har, men hittar ingen butik på internet som säljer sådana. Var kommer ditt septumsmycke ifrån? Tack för en superblogg! 🙂

  Reply
 • Hej!
  Det smycket jag har i är som en vanlig närsring som är tänkt att ha i näsvingen, så det går nog att köpa hos din piercare 🙂

  Reply
 • Hej.
  Jag går sista året och har bestämt mig för att sminka och göra mitt hår själv till balen. skulle inte du kunna göra en liknande sminkning och en tutorial som passar till en bal. Skulle vara jättesnällt. Kram

  Reply
 • Supersnyggt! Kan du inte göra en video på sminkningen?! Eller steg för steg med bilder.

  Reply
 • […] Linda köpte ett läppstift i nyansen Taupe som jag haft lite ångest över att jag inte köpte, men jag kan såklart inte hitta det någonstans! Jag får hålla mig tills jag står i en Kiko-butik igen alltså. […]

  Reply
 • […] lindahallberg.se / … […]

  Reply