Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:20 | September 27, 2014

Mitt bästa tips för en skarp eyeliner!

113

Eyeliner är många tjejer och killars största problem när det gäller smink.
Man köper eyeliner efter eyeliner, filtpennor och dipliners, kajaler och gel-eyeliners..
Jag kan säga som såhär, att jag kan själv inte göra en rak linje med någon av dessa ovan.
Enda eyelinern jag i princip använder är Make up stores cake eyeliner, tillsammans med pensel nr 113, som ger en tunn och precis linje. och det är dessutom jävligt lätt att måla med den.

Ni folk som tycker att MUS cake eyeliner kladdar, det kan den göra, OM man inte lägger en bas innan man lägger eyelinern. Lägger jag bara cake eyelinern utan något under, så kladdar den på mig med eftersom ögonlocken blir “svettiga” och eyelinern liksom går ihop med ögonlocket när jag tittar.
MEN, lägger du en primer, och sedan ögonskugga på (du kan lägga en hudfärgad eller transparent puder också om du inte vill ha ögonskugga) bara för att göra ögonlocken torra, och DÅ kladdar den inte. 🙂 Där har ni min lilla hemlighet

/My best secret to make the perfect eyeliner is Cake eyeliner black and brush 113 from Make up store!


15 kommentarer15 kommentarer om “Mitt bästa tips för en skarp eyeliner!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men Linda, hjälp! Jag tycker att om man bara använder vatten att blanda ut den med så fäller den? Små prickar ramlar ner på kinden efter ett tag, som man sen smetar ut. Har använt macs fix fluid, men det blir ganska dyrt i längden..

  Reply
 • Hej Linda! Jag är nyfiken, vad hette ansiktskrämen med så bra innehåll? Kram!

  Reply
 • Jag har aldrig upplevt att den kladdar. Däremot ramlar det ner små svarta prickar från den under dagen som är omöjliga att få bort utan att förstöra basen. 🙁 Läste kundbetyg på kicks.se och det verkar vara många som har det problemet. Har du några tips för att slippa att den “fäller” ?

  Reply
 • Måste jag nästan testa! Jag kör på creme eyeliner nu och tycker att det funkar bra, men det är ju alltid kul att testa nytt 🙂

  Reply
 • Har haft lite problem med borsten då jag tyckte att den var lite knepig, (speciellt på vänster öga) så har kört med den raka borsten från real techniques istället men kanske dags att ge den här en ny chans då 😉

  Reply
 • Jag har problem med den penseln, vet inte om jag “behandlar” den fel haha, den blir helt tunnhårig och spretig efter ett tag, vad ska jag göra eller vad gör jag för fel?

  Reply
 • Den eyelinern är faktiskt super bra, innan jag hade testat cake liner så trodde jag den skulle vara jätte svår att måla med men den är faktiskt enklare än dom andra varianterna

  Reply
 • Definitivt min favoriteyeliner också!

  Reply
 • Har alltid använt mus cake eyeliner. Men fick tipset om make up geeks eyeliner, den sitter som berget och är i geléform men fastare. Helt underbar!

  Reply
 • Du är verkligen min förebild inom smink, så otroligt duktig. Ska åka och köpa detta direkt! Dock undrar jag vilken primer som är bäst att ha på ögonlocken? Skulle vara otroligt tacksam för svar!

  Reply
 • På mig kladdar den ändå trots bas 🙁 har dock rätt hängiga ögonlock.. trist eftersom jag älskade den annars!

  Reply
 • Hur är den här cake eyeliner om jämfört med Grimas water colors? Jag har inte använd Grimas som eyeliner, bara med bodypainting eller teatersmink. Jag måste prova det någon gång…

  Reply
 • Har både penseln och eyelinern och älskar dem. Håller i en evighet också, har haft min sen julas och syns knappt att den är använda.

  Reply
 • Spännande med cake-formen. Jag är en riktig eyeliner fantast och har testat mååånga olika. Tycker att H&Ms dipliner är bäst!!! Kladdar inte, kolsvart och sitter som berget utan att hamna i de fina linjerna!

  Reply
 • Vill gärna också veta har samma problem som alla andra har upprepat att cake eyeliner fr Mus “smular och fäller ner på kinder. Jobbigt!! Svara gärna så man vet vad du har för knep. För jag har alltid primer under innan. Hjälper inte! ! [email protected] maila gärna svaret 🙂 tack på förhand

  Reply