Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | September 28, 2014

Tips & Trix: Hur man fyller i blonda ögonbryn

blondebrows

Jag har fått frågan hur man fyller i blonda bryn, och ska självklart försöka förklara hur man kan göra.
I helgen har jag haft min vän Osccar på besök i Stockholm och han är nog den blondaste personen jag känner! så jag fick utföra experimentet på honom helt enkelt.

på första bilden är det ena brynet helt naturligt blont, andra brynet är väldigt naturligt ifyllt, där jag egentligen bara målat hårstråna med Anastaisas dip brow pomade i färgen “medium brown” (eftersom dip brow är som en gelé så fastnar den väldigt bra på hårstråna, till skillnad från ett brynpuder)
På den andra bilden har jag använt lite mer produkt, samt målat lite, lite på huden unde själva brynet.
Vare sig du väljer naturliga eller lite kraftigare bryn som blondin är det sjysst att avsluta med bryngelé för att hålla dem på plats.


19 kommentarer19 kommentarer om “Tips & Trix: Hur man fyller i blonda ögonbryn”

  Hej Linda! Jag är nyfiken, vad hette ansiktskrämen med så bra innehåll? Kram!

  Reply

  Hej! Är medium brown detsamma som auburn, som det står i Bangerheads beskrivning? Skitsnygg blogg btw

  Reply

  jätte fin blogg och bra tips med brynen!
  Jag undrar vart man kan köpa den bryngelén??

  Reply

  Hej!
  Ah, vad bra detta var… vill så gärna lära mig att fylla i mina bryn..Är saharablond som frisören säger…vilken färg bör jag välja då? samma som Du vart till Oscar? vill att det ska se naturlig ut men ändå ha en bryn som syn… för nu syns mina bryn nästan inte alls…. tack för en super blogg…!
  Kram

  Reply

  Linda kan du inte göra lite rosa sminkningen nu inför rosabandet månaden?

  Reply

  Hej Linda, älskar dina produktipps, skulle gärna vilja ha lite tipps på foundations som du rekomenderar för olika hudtyper

  Reply

  Tack Linda!!! Du är bäst. Verkligen. Så jäkla snällt att dela med dig av all kunskap, nu har du räddat mina bryn. Kram

  Reply

  Har du provat nyanserna Blonde och Taupe? Vad tycker du om dem? Jag är nämligen suuuperblond helt naturligt så de flesta ögonbrynsfärger är för mörka för mig 🙁

  Reply

  Hej Linda! Såg att du hade lite brist på inspiration! Hade varit grymt om du hade velat göra fyra sminkningar inspirerade av de fyra elementen! Alternativ solen och månen! Älskar när du utgår från något och tolkar det i en sminkning! Tack för fantastisk daglig läsning! /Anna

  Reply

  Oskar har ju sjyssta bryn i sig själv även om de inte är så mörka. Du la upp en bild på en tjej på insta som hade väldigt glesa bryn som du fyllde i så snyggt. Skulle gärna se en tut på det jobbet då jag har ljusa och glesa bryn vilket gör det svårare att fylla i snyggt. Glesa bryn är det många av oss som plockade sönder våra på 90-talet har. Tyvärr.

  Reply

  Hej Linda! Först och främst vill jag bara säga att jag AVGUDAR dig. Älskar verkligen din blogg! Vart kan man beställa denna ögonbrynsprodukt i färgen medium brown?! Jag har googlat och googlat men inte lyckats hitta någon sida som jag vågar beställa ifrån. Vore så glad om du kunde berätta vart du köpt den. Tack på förhand! /Michaela

  Reply

  Hej Linda! Jag har letat som en galning efter nyansen medium brown. Finns den att få tag på i Sverige? ? Otroligt tacksam för svar då jag tror att denna produkt kan vara räddningen för mig efter att id. slutade med sin lösa skugga “dark blonde/medium brown”! Tack på förhand. Kram Emmie

  Reply

  Hej!

  Jag vill bara tipsa om Perfect Brows nya uppsättning av ögonbryns extensions! 🙂 Fungerar precis som med vanliga förlängingar. Du sätter dit syntetstråna ett och ett och resultatet blir väldigt bra och naturligt!

  –> http://perfectbrows.se/

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här