Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | September 29, 2014

Todays look – I know that I can find, the fire in your eyes

29sep

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
MAC eyeshadow Carbon
Make upp geek eyeshadow Razzleberry
NARS Blush Boys don’t cry
NYX glide on eyepencil Black
MAC Cake eyeliner black
House of lashes “Iconic” false eyelashes
Make up store single lashes 8mm

Läppar/lips
MAC Lipstick Deeply adored
NYX glide on eyepencil Black
NYX Butter gloss Devil’s food cake

Kinder/cheeks
NARS Bronzer Laguna
Youngblood lunar dust Twilight
NARS Blush Boys don’t cry


20 kommentarer20 kommentarer om “Todays look – I know that I can find, the fire in your eyes”

  Hej fina!
  Jag tycker att eyelinern du gjort under rubriken “Bold liner & red lips” är sjuuuukt snygg och vill gärna att du lägger upp det lovade videoklippet snart så jag kan apa efter dig! 😀

  Kram!

  Reply

  Mer sånt här! Det här var verkligen fantastiskt vackert, rent generellt passar du jättebra i gotiska sminkningar.

  Reply

  Vad använder du till dina ögonbryn? Vilken färg och vilket märke de är alltid så snygga!!

  Reply

  Hej Linda!
  Halloween närmar sig och jag har sett din gamla halloween-smink video. Grym!

  Kan du inte gör en ny i år så man kan få lite mer tips på hur man kan göra sminket?

  Kram
  Sarah

  Reply

  Hej Linda! 😀 vill bara säga att jag älskar din blogg och att du är en stor inspirationskälla för mig!

  Och nu är det så att jag har en liten fundering eller önskning som jag verkligen hoppas att du skulle kunna hjälpa mig med! Nästa år så ska jag åka till Japan och Sydkorea, och jag undrar om du kanske skulle kunna göra ett inlägg om vad för typ av smink man kan använda när det är ett hett och fuktigt klimat. (förlåt om du redan har gjort detta förut, men jag har följt din blogg i flera år nu och jag kan inte komma ihåg att jag har sett det)

  Eftersom jag inte känner mig självsäker när jag inte har smink på mig så skulle detta verkligen vara en stor hjälp, som jag också tror att fler kan ha en stor nytta av 🙂

  Ha det bra!
  Mvh Micaela

  Reply

  Hi Linda, could you do a tutorial on how you take makeup photos?

  Reply

  Hej Linda,
  Hvor er jeg glad for at vi her i Skandinavien er berigede med så unikke talenter som dig. Du har både sans for farver og fantasi for den enestående makeup look til inspiration for os andre! ☺️ Det du også er virkelig god til er dine billeder – både på insta og her på bloggen. Kunne du være MEGET sød at lave et blog indslag om hvad photoprogram du bruger til at redigere dine makeup billeder? Jeg er speciel vild med billederne af dine øjne og øjenmakeuppen!
  Tak på forhånd

  Reply

  Hej Linda!

  Grym och inspirerande blogg du har. Vågar dock inte lika mkt som dig….än 😉

  Tänkte fråga om inte du har lust att göra en ny Halloween-makeup i år igen? Din förra är verkligen sjukt ball!

  Kram
  Sarah

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här