Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | September 30, 2014

Todays look – colors

30sep2

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
Eleven 180 eyeshadow palette
MUS Microshadow Satin
MAC eyeshadow carbon
MUS cake eyeliner black
House of lashes “Iconic” false eyelashes
Oriflame the one lash resistance mascara

Läppar/lips
Illamasqua lipstick Posture
KIKO Creamy Lipstick 524 taupe

Kinder/cheeks
NARS Blush Boys don’t cry
NARS Bronzer Laguna
Youngblood lunar dust Twilight


15 kommentarer15 kommentarer om “Todays look – colors”

  Hej Linda! Superbra tips för en som återupptäckt sminket! Din bas är alltid lika perfekt, spännande när du gjorde fräknar. Själv har jag en massa fräknar naturligt och det ser lätt övermålat ut när jag lägger bas. Har du tips på hur man lägger en utjämnande bas som håller utan att det ser ut som om man försökt måla över sitt naturliga pigment?

  Reply

  Hej Linda, hur gör man för att få samma längd på ögonfransarna? Jag har alltid ett öga (samma varje dag) som blir kortare och tjockare medans det andra blir längre och inte lika tjocka. Vad gör jag för fel eller vad kan jag använda?

  Reply

  Jag har väldigt fet hy och lider enormt av det. Ändå vill jag inte vara så sminkad varje dag utan vill ha något med bara lite täckning men som ger en matt yta. Har testat massa olika bb-créme men blir alldeles för glansig och alla cc-créme jag har kollat på ger lyster vilket inte funkar på min feta hy. Vet du något som får mig att inte se så sminkad ut men håller mig matt?
  Kram

  Reply

  Hej! Vad använder du för bas? Har märkt att du aldrig skriver ut det och jag skulle gärna vilja veta vilka foundations, cc-/bb-krämer som du använder dig av och anser vara bäst?

  Reply

  Så snyggt!!! Har precis som du rätt gul-aktiv hudton. Funderade,
  gillar du make up stores puder wonder powder i sinai eller den du använt här från Young blood mest?
  Eller vad är skillnaden? De är ju rätt lika i pris 🙂

  Reply

  Så snyggt!
  Har, precis som du, lite gulaktig hudton. Funderar på vilket du gillar mest som highlight, MUSs wonder power i sinai eller den du använt ovan från youngblood?

  Reply

  kan inte du skriva med vad du har använt för produkter till ögonbrynen i dina dagens makeup inlägg?

  Reply

  Tutorial Pleease :)))
  Would love tutorials were you use more colours like this. Love the ones you have made already, but I would love to see how you create this kind of colorsplash 😉

  Have a great day!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här