Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | October 1, 2014

Lacka grönt!

gonepaid
Här är ett utav OPI:s jul-lack: Christmas gone paid.
Älskar den mörkrgröna matta färgen som känns svart på håll, men nära ser man att det är något annat än bara svart. Det tycker jag är skoj!

vecka 46 kommer denna goding ut i butik

/Here’s one of the nail polishes from the christmas collection from OPI: Christmas gone paid. I love that it looks almost black from a distance, but when you come closer you can see that it is something else. Green is a little bit more fun than black.


9 kommentarer9 kommentarer om “Lacka grönt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, men va är det för lack på ringfingret undrar jag?! 😀

  Reply
 • wow vilket lack!!

  Reply
 • Riktigt härlig färg! Jag undrar också vilket glitterlack du använt 🙂

  Reply
 • Linda du måste testa en helt galen “primer” jag köpte i veckan. Beautifully Matte Make Up Base från Boots No 7.
  Jag har väldigt glansig hy och tänkte att allt som heter “matte” låter bra.
  Konsistensen är inte så där glatt som en vanlig primer utan mer som superlim. Och det är nog tusan superlim också!! Sminket sitter som berg och jag som får gå och pudra på och faktiskt torka av pannan med lite papper för jag är så glansig i vanliga fall har inte behövt bättra på en enda gång! Var bara tvungen att tipsa om denna! 🙂

  Reply
 • så snyggt! tråkigt nog har man blivit så lat med att måla naglarna nu för tiden…måste bli bättre på det, man blir faktiskt glad av lite färg på naglarna hihi =)
  annasvarld.vimedbarn.se

  Reply
 • Inget jag skulle klä i, men det var en riktigt häftig färg!

  Reply
 • Gillar dina nail’s 🙂 är det dina eller användar du lös naglar?
  måste bara säga at jäg användar, dagligt, dine makeup tips!

  Reply
 • Jag har väldigt fet hy och lider enormt av det. Ändå vill jag inte vara så sminkad varje dag utan vill ha något med bara lite täckning men som ger en matt yta. Har testat massa olika bb-créme men blir alldeles för glansig och alla cc-créme jag har kollat på ger lyster vilket inte funkar på min feta hy. Vet du något som får mig att inte se så sminkad ut men håller mig matt?
  Kram

  Reply
 • Jag lovar, jag är inte anställd på Boots men har precis köpt hem dessa två produkter:
  http://www.bootsno7.se/make-up/face/no7-beautifully-matte-make-up-base.aspx
  https://www.apotekhjartat.se/produkter/makeup/ansikte/bb-cream/no7-beautiful-skin-bb-cream-normaloily-fair–

  Primern gör att det är mer eller mindre omöjligt att bli glansig och BB-cremen är oljefri!

  Reply