Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:20 | October 9, 2014

Black Opium

blackopium

Har ni doftat på YSL:s senaste doft Black Opium?
Den är precis lika mystisk och mörk som den låter.

Jag tycker att den påminner lite om en blandning mellan Diors Hypnotic Poison och Diesels Loverdose, Hypnotic poison var faktiskt en av de första parfymerna som inte var typiska “DATE-parfymer” i min parfymsamling när jag var yngre

Black Opium kategoriseras i en ny kategori kallad “Floral Coffee” Alltså blommig kaffe. Vilket passar väldigt bra. Detta är verkligen en Linda-parfym som jag kommer använda JÄMT.

rek.pris 30ml/525:-

Toppnoter: Mandarin-essens, rosépeppar, Päron
Hjärtnoter: Apelsinblomma, tuberose, sambac jasmin
Basnoter: Vanilj Absolut, kaffe accord, cederträ och patchouli

/The new scent from YSL, Black Opium, is definitely a new favourite in my collection.
Black Opium is a “Floral coffee”-scent that is absolutely amazing.
It reminds me of a mix by Hypnotic poison by Dior and Loverdose by Diesel.


6 kommentarer6 kommentarer om “Black Opium”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tror jag luktade på den häromdagen och jag tyckte den påminde lite om lady gagas parfym hehe

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag har letat, letat och letat efter Anastasias dipbrow i färgen soft brown men hittar inte en enda sida som säljer den. Vet du om några butiker som finns i Sverige har fått in dom nya färgerna ännu eller när de kommer att lanseras i Sverige? Jag hittar ingen info om det heller och känner mig så himla uppgiven. Vill ha fina bryn NU!

  Reply
 • You can find them at http://www.eleven.se

  Reply
 • Jag doftade på den igår och den var verkligen både magisk och mystisk. Perfekt till hösten men en sådan skulle jag även kunna tänka mig att använda en sommarkväll 🙂

  Reply
 • Åh det är en sånt doft som jag älskar på andra eller att lukta ur flaskan men som jag absolut inte kan ha själv eftersom den efter ett tag bara luktar lite kvalmigt patchouli på mig.:(

  Reply
 • Den här parfymen!!! aahhh!

  Reply