Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | October 9, 2014

Mitt nya hem

HEM

Tjoo!
Vet ni vad? jag tröttnar ju på mitt hår rätt fort (vilket har gjort mitt hår så sjukt slitet eftersom avfärgning liksom blivit lite av en favorit) men sitter lik förbannat i frisörstolen hos YOU och ska få mig en ny hårfärg 🙂 kan ni gissa vad det blir? Jag tänker göra något drastiskt denna gången faktiskt.

Blev varken bloggande eller smink igår eftersom vi flyttade och donade hela dagen. Var typ svettlöken herself efter två dagars kånkande och packande och upp-packande.
Ovan ser ni lite snapshots från lägenheten än sålänge.
Nu ska jag skaffa mig MASSOR av inredningsinpiration så vi får det snyggt här hemma!


7 kommentarer7 kommentarer om “Mitt nya hem”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Blond? ;D Eller kanske blått?

  Reply
 • Ja, du har väl tagit dig igenom hela färgskalan snart! Kan inte komma på vad som finns kvar. Svart/mörkt med röda slingor? Eller back to platinablond:)

  Reply
 • Eller med tanke på att det är så slitet efter all avfärgning kanske det blir nåt kort kort….?ska bli spännande att se:)

  Reply
 • Hoppas att du håller dig kvar i det mörka! Du passar så mkt bättre i mörkt än i blont!

  Reply
 • Wow, ser riktigt mysigt ut! ÄLSKAR din skohylla och det är lite därför jag skriver nu!
  På hyllan kan jag bland annat se ett par välanvända klackar och jag undrar om du har tips för att INTE få ont i fötterna på en gång. Jag får oftast ont i tårna då fötterna glider fram för långt när man går eller i trampdynan. Gissar att rätt storlek kan vara en magisk faktor!

  Reply
 • Ljusa upp håret kanske? Eller en apsnygg lilaröd färg som Molly Sandén har? Ska bli så spännande 😀
  Vilka fina detaljer ni har på ert hem!

  Reply
 • vart har du köpt drömfångaren?

  Reply