Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:12 | October 10, 2014

Hot single eyeshadows

hotsingles

Fick ett litet utskick från NYX igår med bl.a lite höstiga Hot single eyeshadows
Dessa skuggor har väldigt bra pigmentering, även den gula (som annars brukar vara en lite knepig färg att få till) Den mörkblå påminner mycket om en gammal favorit från Make up store som försvann, kan ni gissa vilken?

Från vänster:
-Butterscotch
-Enchanted
-Dressed to kill
-Heat
-Cosmic

Ca.pris 90:-/styck

/Got some nice eyeshadows from NYX yesterday.
They have great pigmentation, even the yellow one.
From the left:
-Butterscotch
-Enchanted
-Dressed to kill
-Heat
-Cosmic


4 kommentarer4 kommentarer om “Hot single eyeshadows”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tuch 🙂

  Reply
 • gillar den lila å gröna, besök gärna http://nathasmakeup.com/

  Reply
 • Tuch!! Hann aldrig införskaffa den 🙁

  Reply
 • Åh! Tuch! Den där måste jag kolla in, min Tuch var så himla dåligt pigmenterad att jag slängde den. Snacka om pengar rätt ner i sopkorgen. (För tjejerna på mitt lokala Make Up Store vägrade ju hålla med mig om att skuggan var kass, swatchade dessutom direkt med fingrarna i skuggan, så inga pengar tillbaka där inte.)

  Reply