Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:30 | October 13, 2014

Todays look – Pinot

13okt

Detta måste vara en av mina favoritlooker just nu!

Jag har använt/I’ve used
NYX two timer black
MUS Cake eyeliner dark grey
Oriflame the one lash resistance mascara
Ardell accents 305

Läppar/lips
Youngblood lippencil Pinot

Kinder/cheeks
NARS blush Orgasm
NARS Bronzer Laguna


11 kommentarer11 kommentarer om “Todays look – Pinot”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur snyggt som helst!!

  Reply
 • Hej Linda! Jag har följt din blogg länge och du är så otroligt duktig. Jag vill bara tala om att den nya designen på bloggen är jättejobbig att läsa från mobilen så tyvärr blir det inte samma sak att följa dig längre. =( Det vore jättebra om du kan göra nåt åt det…
  Kram!!!

  Reply
 • Jag ska kika på detta! Har hört fler som sagt detta men upplever själv inget konstigt med sajten.

  Reply
 • Åh alltså jag köpte den mössan för någon dag sedan, men jag ser inte alls lika cool ut i den som du gör… min pojkvän tyckte jag såg ut som Emil i Lönneberga haha. Hur brukar du matcha den klädmässigt? Har du den till jeans och sånt eller mer coola outfits? Om du förstår vad jag menar haha… gillar den så mycket men vet inte alls hur jag ska matcha den?

  Reply
 • LOVE that look! I’m definitely going to try that out! 🙂

  Reply
 • Så himla fint!
  Får jag fråga vart du har köpt den fina näsringen?

  Reply
 • Vart har du köpt den där kepsen/mössan? Sjukt snyggt

  Reply
 • otroligt snyggt !

  Reply
 • Snälla kan du inte göra tutorial på denna? Vore kul med lite fler tutorials på snygga vardagslooker som man kan använda oftare, denna vore helt perfekt! Vill jättegärna göra den men vet inte var jag skulle börja.

  Du är min största inspiration, har lärt mig allt jag kan om smink av dig. Bara så du veeet. Kram

  Reply
 • Förstår att det är en favorit look för den är super läcker och dramatisk

  Reply
 • Wow, vilken läcker ögon-make!!

  http://emmasspeciella.blogg.se

  Reply