Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | October 15, 2014

Linda testar: Maria Nila Autumn red

autumn-red

Färgbomber i mitt hjärta!
Körde ju Maria Nilas colour refresh i lila när jag var mörkhårig, så jag köpte den som heter “Autumn red” för att prova på mitt röda hår.
På bilden ovan ser ni skillnaden före och efter, det blir en fin röd färg.
Så nästa gång jag tvättar håret ska jag nog köra i lite av den, eller om jag ska vänta lite till och låta håret tvättas ur mer innan.. jag får se, ska även prova att blanda den med en brun jag hade sedan innan, för att få en mer murrig färg, oj vad mycket kul man kan göra!! haha 🙂
Ni som inte provat färginpackningar måste nästan prova! Det är såå roligt om man gillar variation utan att skada håret

Iallafall så hade jag inpackningen i ca 3 minuter MED HANDSKAR, annars blir du knallröd om händerna.

/I used the violet colour refresh from Maria Nila when I had dark hair, so now I just had to try a red one on my red hair! The one I tried is called “Autumn red” and I left it in for about 3 minutes, just look at the color! it’s amazing. 
I just LOVE color refreshers.. So if you like to change, without damaging your hair, you MUST try these!


14 kommentarer14 kommentarer om “Linda testar: Maria Nila Autumn red”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur länge sitter färgen i om man använder en färginpackning?

  Reply
 • Funkar den bara på färgat hår?
  Har revlons färgbomb, den är grym! Dock fungerar den endast på redan färgat hår och inte utväxt. Tänkte testa en från detta märke istället

  Reply
 • Hej Linda,

  Helt annan fråga, har varit på jakt efter ett ljuslila läppstift länge, men hittar inget bra (alla är för rosa). Har du någon rekommendation?? Vet att du hade något på din instagram för ett bra tag sen.. Stort tack på förhand!

  Jess

  Reply
 • WOW, vilken skillnad. Mycket mer intensivt och fylligt! 🙂 ♡ http://www.ruzannas.se

  Reply
 • Åh, de där har jag kikat på! Jättefint! Fungerar de på ett ofärgat hår? 🙂

  Reply
 • Nej, det gör det inte. 🙂 Du måste bleka eller färga innan, annars fäster inte färgen.

  Reply
 • Kan man ha i färginpackningarna även om man inte har färgat hår? Jag har naturligt mörkbrunt hår, så vad händer om jag har i en färginpackning som är t.ex orange? Får jag lite orange hår då eller? 🙂

  Reply
 • Hahahah jag gjorde en dipdye på dottern med maria nilas lila. UTAN handskar för dom var slut. Jag fick tvätta händerna med tvål och gnugga noga typ tio gånger innan färgen försvann. Men den försvann faktiskt till slut!

  Reply
 • Revlon nutri color creme i färgen 600 är GULD när man är rödhårig!

  Reply
 • När jag var knallrödhårig så använde jag Revlons färgbomb (600 fire red). Helt fantastisk produkt. Använde den vid var 3e hårtvätt ungefär. Och eftersom jag var rödhårig ett år kanske så började jag kleta in produkten medans jag stod i duschen, och tvättade därför händerna DIREKT (plus att dom var blöta sedan innan). Var aldrig röd om händerna eller nagelbanden.
  Nu när du färgat rött saknar jag mitt röda hår. Men fy vilket mäck det är och textiler blir rött. Men snyggt, det är de. 😉

  Reply
 • Jag skulle vilja testa att fräscha upp håret, men bara de att jag inte vill få en ful utväxt sen. Så hur länge sitter den i? 😉

  Reply
 • åh så dom funkar även om man inte har t.ex. knallrött hår? kanske måste testa då! Undrar bara lite hur det är med om dom färgar av sig lätt? brukar ju vara så med extremhårfärger att man får det på alla tröjor man har på sig, kudden och så vidare;)

  Reply
 • Jag kan inte inte hitta en ingredienslista på någon av Maria Nilas förgbomber. Vad har Vivid Violet 0.22 för ingredienser?

  Reply
 • TIPS! Om du vill ha ett bättre resultat på denna inpackningen lägg den i torrt hår. De enda jag kan känna med dessa (då jag arbetar med dem) är att dem inte är speciellt dryga, i mitt tycke då. Men visst dem hjälper till med att fräscha upp din färg.

  Reply