Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:15 | October 16, 2014

Mitt bästa serumtips för röd och irriterad hud.

illuma

Har börjat använda ett serum från Image skincare som heter Intense lightening serum som min fantastiska hudterapeut Lena tipsat mig om. För det första så doftar det tropisk kokoskola och för det andra så funkar det, på riktigt, och man märker det fort!
Har haft ett litet uppehåll på mitt gamla serum från samma märke ett litet tag eftersom jag tänkte att: “äh, så bra var det väl inte så att det är värt att köpa ett nytt, huden kanske bara har en sämre period nu” ni känner kanske själva igen er där tror jag. Sen blir det inte av att man går och köper nytt igen.
Men huden sedan dess HAR faktiskt inte varit densamma under pausen.. Men nu börjar det ordna upp sig 🙂
Vad gör detta serum?
– Det dämpar rödhet och irritation samt lugnar huden, och det är här jag märker mest att det verkligen funkar, för det dämpar rödhet ganska fort när man väl smörjt in sig. Och jag är ofta ganska rödfläckig i hyn annars.
– Serumet bleker även pigmentfläckar på huden med naturliga ingredienser.
– Passar alla hudtyper men är idealisk för Rosaceahud, solskador, irriterad och känslig hy.
– Fri från parabener och hyrarulonsyra

Pris: 450:- Och det är så jävla värt vartenda krona!

Serumet är oljefritt, men proppat med C-vitamin.

/My favourite serum:  Intense lightening serum from Image skincare.
– oil free, paraben free and hyarulonic free.
treats discolorated skin and redness.


30 kommentarer30 kommentarer om “Mitt bästa serumtips för röd och irriterad hud.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • men guud det här låter grymt bra, denna måste jag nog spana in:)

  Reply
 • Låter som gjutet för min hud! Men vart kan man köpa det? Har googlat men hittade ingen given webbshop:)

  Reply
 • Hejsan! Lät som något jag skulle behöva, har en del pigmentfläckar jag skulle vilja bleka naturligt och min hud blir så lätt irriterad nu när jag är pregnant. Går den att beställa någonstans? 🙂

  Btw måste få tacka för din fantastiska blogg, och jag som är totalt okunnig in makeup och aldrig sminkar mig mer än med puder nån gång och kanske mascara LYCKADES måla en hel makeup och ögonbryn (utan att det såg ut som om tjejen var född i turkiet och ärvt sin farfars övervuxna skog till bryn) och få det så snyggt att både hon jag målade och andra sa att det såg jättebra ut och att hon såg fräsch ut tack vare DIG och dina videos 😀

  Reply
 • hittar det inte online, vet du vart man kan få tag i det?

  Reply
 • Du kan hitta alla Image Skincare produkter på http://www.robinell.se
  Alla produkter är helt fantastiska!

  Reply
 • som är en lösenordsskyddad butik….ehm hur skall man kunna veta lösenordet om man ej fått det via butikägaren…men då tillhör man för,modligen en av de närmaste anhöriga eller vännerna :S

  Reply
 • hittar det inte någonstans?? var köper man det!?

  Reply
 • Åh, den låter ju fantastisk! Men jag undrar, innehåller den alkohol? Jag försökte googla men hittade ingen info om det.

  Reply
 • Skulle du kunna berätta var det är köpt med? 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag har en fråga… Har på senaste fått otroligt irriterad hårbotten som kliar jättemycket. Nästan så att det blir olidligt och sen fjällar det så mycket att klia också. Har du något tips på vad man an göra åt det?

  Reply
 • Låter ju helt underbar – vart finns den att köpa?

  Reply
 • Har du något tips på serum för normal-torr hy? 🙂

  Reply
 • Linda!
  vad säger du om att ha en “No-poo-vecka” på bloggen? En vecka där du kollar in vilka skönhetsprodukter och smink som är “no poo”, som du testar och sen recenserar? Eko-rörelsen växer ju i världen, och framförallt i Sverige, och det skulle vara mycket roligt att se en professionell makeupartist använda s.k Godkända produkter, eller åtminstone ekologiska och 100% plantbaserade, exempelvis från UNE och Tikei. Låter det inte roligt? Det tycker jag iallafall =)

  Reply
 • Underbart!!! 😀 Vart finns det att köpa/beställa?

  Reply
 • Vart kan man köpa denna?
  Hade varit underbart att hitta något mot min röda torra hud XD

  Reply
 • Hur länge räcker det ungefär? 🙂

  Reply
 • Hur använder man ett sånt här serum? Hur ofta och hur applicerar man det? Smörjer man helt enkelt in det i huden och i så fall hur mycket?

  Reply
 • vet du om serumet möjligtvis är veganskt?

  Reply
 • Alla Image skincare produkter finns att köpa på http://www.robinell.se

  Reply
 • Hur applicerar du serumet som är i pumpform från liten glaspimpett? 🙂 Jag tar i handen och sen smörjer in bara…

  Reply
 • Eftersom jag också vill ha det gjorde jag lite efterforskningar på Lindas blogg och kom fram till att det kan köpas fysiskt där hon ordnar hår, ansiktsbehandlingar och liknande på YOU på Birger Jarlsgatan i Stockholm- har jag rätt Linda? Kan tyvärr inte hitta något online…

  Reply
 • Jag vill också ha serumet så kollade runt lite på Lindas blogg och hennes hudterapeut arbetar på YOU, Birger Jarlsgatan 37 i Stockholm. De säljer märket IMAGE som serumet kommer ifrån så fysiskt borde det gå att köpa där- stämmer det Linda?
  Online har jag inte lyckats hitta något ställe, vi kanske får börja samordna postleveranser?! 🙂

  Reply
 • Vart finns det att köpa??? 🙂

  Reply
 • Funkar det att dämpa röda fläckar som är acne ärr i ansiktet?? Vart kan man köpa det?

  Reply
 • Var finns det att köpa? 🙂

  Reply
 • Vart kan man köpa denna ?

  Reply
 • Letade också tjejer! Hittade en svensk sida! Verkade billigare än 450 kr, om det nu är de serumet.
  http://www.robinell.se

  Här! 🙂

  Reply
 • Ser ut som det kostar 360:- på Stockholm beauty center 🙂

  Reply
 • Finns de inte att köpa online någonstans för oss som inte bor i Stockholm? vill ha lite mer information om just denna produkt. Tack.

  Reply
 • Alla bor ju ej i Stockholm! Någon som vet om de går beställa någonstans inom Sverige helst. Sminkar mig ej men huden revolutionerar för det. Måste verkligen börja vårda på djupet.

  Reply