Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:00 | October 21, 2014

Twist & Tango

jacka

Minns ni inlägget jag gjorde på instagram om en jacka från Ellos?
Jag är helt besatt i den och använder den typ varje dag nu när det är lite småkyligt, den passar liksom allt och piffar upp vardagen lite.
Det är INTE äkta päls.

Jackan kommer från Twist & Tango och ni hittar den HÄR

Detta inlägg är i samarbete med Ellos #Ellowomen #Ellosblogawards


3 kommentarer3 kommentarer om “Twist & Tango”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej,
  Har en pinsam fråga. Har noppat fjun på hakan i några år, och nu har dom blivit mörkare strån som jag får noppa var/varannan dag!! Ser för jäklig ut på hakan, alltid röd och ja..det syns att det är “nåt” med hakan. Måste sluta med denna ovana men vill inte ha dessa äckliga strån på min haka. Kan du rekommendera vad jag ska göra? Kan la inte bleka stråna eftersom allt hamnar på hakan antar jag? Behöver verkligen hjälp men vet inte vart jag ska vända mig 🙁

  Med vänlig hälsning/ Carina

  Reply
 • Åhh Linda du passar så bra i rött hår!!

  Reply
 • Sjukt snyggt 🙂 Fina bilder! Kul att få se lite mer bilder som dessa ibland också 🙂

  Reply